De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van 10 voor Taal Filippines

Beoordelingen 10 voor Taal Filippines Magazine

10 voor Taal Filippines

Bij een filippinepuzzel kruisen de woorden niet met elkaar, maar staat in alle vakjes een cijfer. Voor het hele diagram geldt dat gelijke cijfers gelijke letters zijn. 10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels. Er staat een keur van pittige taal- en woordpuzzels in: cryptofilippines, kruis(woord)filippines, quizfilippines, themafilippines en nog veel meer. Gegarandeerd urang puzzelplezier voor de taalliefhebber!

 • Ook wij kochten 10 voor Taal Filippines altijd los maar hebben sinds Mei een abonnement. Het is écht verslavend en kunnen niet wáchten tot het volgende nummer komt. Maar wat wij jammer vinden is dat er ook cryptofilippines in staan. Die slaan wij áltijd over. Groeten uit Amstelveen.

  08/15/2011, Amstelveen. door 'Mevrouw' C.W. Lankamp.
 • Ik vind Filippines de leukste puzzels om te maken en koop normaal altijd losse nummers, ook van de cryptokrakers. Met jullie kadobon heb ik nu een abonnement genomen en verheug me op het volgende nummer! Bedankt!

  03/24/2011, Swalmen door 'Mevrouw' C.W. van Neer
 • Puzzel allang in de serie filippines. Kocht altijd losse nummers. Nu heb ik bij jullie een abonnement genomen. Erg leuke boekjes, ook de taalpuzzels en de cryptokrakers.

  01/28/2011, zutphen door 'Mevrouw' C.W. weerlee
 • Ik puzzel al jaren de 10 voor Taal Filipines. Vind ze fantastisch. Sinds kort ook de Taal Puzzels. Heb nu een abonnement op Taal Filipines genomen, misschien later ook op Taal Puzzels.

  01/28/2011, Zutphen door 'Mevrouw' C.W. Velde-Nagtegaal
 • Ik had Filippines altijd in de losse verkoop.Sinds een jaar heb ik een abonnement.Ik heb hem altijd precies op tijd in de bus.Wat de puzzels betreft die zijn van een behoorlijk niveau maar zeer goed te doen.

  01/14/2011, diksland door 'Meneer' C.W. Val
Kadobox

Beoordeel 10 voor Taal Filippines

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.