De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van 10 voor Taal Filippines
(4 van 6 recensies)

10 voor Taal Filippines

10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
17 nummers
Doorlopend 12 maanden
-10%
63,75 57,40
12 maanden
63,75
10 % korting
57,40

10 voor Taal Filippines

Bij een filippinepuzzel kruisen de woorden niet met elkaar, maar staat in alle vakjes een cijfer. Voor het hele diagram geldt dat gelijke cijfers gelijke letters zijn. 10 voor Taal Filippines is de meest uitdagende van alle filippinebundels. Er staat een keur van pittige taal- en woordpuzzels in: cryptofilippines, kruis(woord)filippines, quizfilippines, themafilippines en nog veel meer. Gegarandeerd urang puzzelplezier voor de taalliefhebber!

Beoordelingen

  • over  10 voor Taal Filippines

    Ook wij kochten 10 voor Taal Filippines altijd los maar hebben sinds Mei een abonnement. Het is écht verslavend en kunnen niet wáchten tot het volgende nummer komt. Maar wat wij jammer vinden is dat er ook cryptofilippines in staan. Die slaan wij áltijd over. Groeten uit Amstelveen.

  • over  10 voor Taal Filippines

    Ik vind Filippines de leukste puzzels om te maken en koop normaal altijd losse nummers, ook van de cryptokrakers. Met jullie kadobon heb ik nu een abonnement genomen en verheug me op het volgende nummer! Bedankt!

  • over  10 voor Taal Filippines

    Puzzel allang in de serie filippines. Kocht altijd losse nummers. Nu heb ik bij jullie een abonnement genomen. Erg leuke boekjes, ook de taalpuzzels en de cryptokrakers.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!