De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van AD Algemeen Dagblad

Beoordelingen AD Algemeen Dagblad Magazine

AD Algemeen Dagblad

AD is een krant voor het hele gezin. Het AD brengt een dagelijkse combinatie van landelijk, internationaal en regionaal nieuws bij u uit de buurt. U krijgt een sterk nieuwskatern en elke dag minimaal 12 pagina’s sportnieuws. De krant brengt u ook het laatste showbizz nieuws en in het weekend ontvangt u een extra dikke weekendkrant met puzzels, recepten en AD reiswereld.

 • Prima krant alleen jammer dat er geen weekend (za/ma) abonnement meer te krijgen is. Misschien een cadeautip voor de feestdagen !

  12/03/2013, Margraten door 'Meneer' C.W. Senden
 • Ik vind het fijn dat er veel van de regio on staat,maar aldie invormatie van al die artiesten hoeft voor mij niet dan kan je beter een muziek blad nemen. Als je het AD ruim 35 jaar leest(met abonnement) krijg je niks, maar als je de krant een jaar neemt (met korting) krijg je 20 muziek CD's. Dus als je hem opzegt en weer opnieuw lid wordt krijg je ze dan wel??

  10/16/2011, Dirksland door 'Meneer' C.W. Ouden
 • Je moet wel wennen aan deze krant,want het is wel een gepuzzel om de krant gesorteert te krijgen maar dat gaat nu wel. Wat nu wel fijn is dat er nu veel nieuws uit de regio in staat en dat bevalt me nu wel [amerongen}. En hij is ook veel beter te lezen veel beter in de wind.

  07/14/2011, AMERONGEN door 'Meneer' C.W. peeneman
 • Schitterende krant geworden die AD, merkte ik op, na deze na lange tijd weer eens op mijn schoot gelegd en gekoesterd te hebben. Kernachtig informatief geschreven, fraai geïllustreerd, meer goed leesbaar verwetenschappelijkt, comfortabel formaat, kortom duidelijk actueel nieuws waar je wat aan hebt. Een groot compliment van een dagbladkenner voor alle redactie-inspanningen. Op journalistiek niveau opereren jullie op zeer hoog niveau. Ik heb de krant er maar weer bijgenomen, privé bezuinigingsmaatregelen ten spijt. Kan de krant toch niet missen. Maar ik zou geen Hollander zijn als ik geheel kritiekloos zou zijn. Wat me stoort is de naar verhouding teveel aandacht dat aan sport wordt besteed. Als de leiding nou diezelfde aandacht naar het lokale/regionale gebeuren verschuift, dan kan deze krant in potentie naar de grootste krant van Nederland groeien. Immers: 'All business is local...' Niets is blijkbaar volmaakt in deze wereld, maar we kunnen er wél productiematig naar streven! Ik geef dus geen vijf maar vier sterren. Die ene ster heeft AD nog tegoed van me na zichtbare pogingen tot ultieme professionalisering van een topklassekrant in wording. Succes ermee in dit prachtige vak want de krant zal altijd blijven bestaan anders wordt het nooit gezellig meer. Om over het gereduceerde algemeen welbevinden van chronisch collectieve muisarmenleed maar te zwijgen...

  05/02/2011, Stolwijk door 'Meneer' C.W. Snel
 • Op mijn werkdagen, ik ben onderwijzeres, sta ik vroeger op om, voordat ik naar mijn werk ga, de krant te lezen. Ik scan de koppen en de artikelen die ik wil lezen geven precies genoeg informatie, niet te veel anders kost het me te veel tijd maar lang genoeg om goed geinformeerd te zijn. Als ik een interessante artikel tegen kom voor een van mijn leerlingen of de hele groep knip ik het uit en neem het mee naar school. De sudoco gaat ook mee, die geef ik aan de leerlingen die goed kan rekenen en vaak wat lestijd overhoudt. Op de dagen dat ik niet werk neem ik alle tijd voor het lezen van de krant en de sudocu is dan echt voor mij!

  02/06/2010, Loosdrecht door 'Mevrouw' C.W. Veraar
Kadobox

Beoordeel AD Algemeen Dagblad

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.