De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van AutoWeek

Beoordelingen AutoWeek Magazine

AutoWeek

AutoWeek is het grootste autoblad van Nederland met wekelijks het laatste autonieuws, de beste autotest, exclusieve lezersacties en unieke achtergrondverhalen. Autoweek is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van auto's en elke week komen alle aspecten van het autorijden aan bod. Je leest over nieuwe en gebruikte auto's, objectieve testen en rij-impressies van de net gelanceerde modellen. Met het tijdschrift Autoweek krijg je alle informatie over autorijden in een overzicht. Voor de moderne automobilist die up to date wil blijven is AutoWeek dan ook een must! Bestel nu AutoWeek met korting! 

Verschijning: wekelijks

 • Prima, ik kan niet meer zonder.

  05/06/2012, Almere door 'Meneer' C.W. Blokzijl
 • Het is een zeer fijn blad om door te lezen. Daarnaast zitten er leuke testen in over auto\'s en ook veel nieuws over nieuwe modellen, veranderingen aan modellen en extra\'s.

  01/23/2012, Barendrecht door 'Meneer' C.W. Boer
 • Autoweek is een leuk blad voor automobilisten en autogekken. Er staan leuke artikelen in en ook nuttige informatie. De vraagbaak en het klokje rond, vind ik ook altijd er leuk om te lezen. De auto testen vind ik ook altijd erg leuk, maar er moeten ook meer testen komen van normale/gemiddelde auto's, niet alleen het hogere segment! verders vind ik het blad top! Een echte aanrader

  09/07/2011, Assen door 'Meneer' C.W. Stinissen
 • waarom wordt nuttige informatie zoals het veelvuldig roesten van Mercedessen niet aan de orde gesteld ?

  05/10/2011, Valkenburg lb door 'Meneer' C.W. Stoker
 • Autoweek is een leuk blad om elke week in de bus te krijgen. Er staat veel nuttige informatie in. En omdat het blad behoorlijk dicht bij de eindgebruiker zit is het ook meestal informatie waar we wat aan hebben. Nadeel vindt ik wel dat er in het blad, maar dat geldt in sterkere mate voor alle autobladen, teveel aandacht wordt besteed aan (nieuwe) auto's uit het hogere segment. Dat is informatie die leuk is om het blad te vullen, maar verder niet als nuttig of belangrijk valt aan te merken. Ik mis, overigens in elk autoblad, de aandacht voor normale/gemiddelde auto's. Maar verder ben ik erg tevreden over Autoweek en ik haal het blad ook altijd met veel plezier en voorpret van de deurmat.

  02/25/2009, Britsum door 'Meneer' C.W. Zoer
Kadobox

Beoordeel AutoWeek

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95