De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Autovisie

Beoordelingen Autovisie Magazine

Autovisie

Kies voor de beste tests, de meest spetterende reportages, fraaiste fotografie, verrassende achtergrondverhalen en het nieuws dat de auto-industrie liever nog niet kwijt had gewild. Autovisie is niet voor niets al vijftig jaar het toonaangevende autoblad in Nederland. Honderd pagina's dik ploft Autovisie iedere 2 weken op de deurmat. De onafhankelijke redactie schrijft scherp, kritisch met een onmiskenbare passie voor auto's. Kortom, een blad waar je als liefhebber iedere veertien dagen weer naar uitkijkt.

 • mooi autoblad

  03/14/2012, scherpenzeel door 'Meneer' C.W. methorst
 • Mooie blad, maar veel te veel aandacht voor super dure of super sportieve race-achtige auto\'s. Kort gezegd, als uw blad op de tijden en het publiek zou letten stond uw blad veel meer in het teken van de kleinere en goedkopere auto\'s. zeker met de steeds zuiniger wordende diesel technieken enz. dus meer a, b, en c segment auto\'s. ik prefereer dus autoweek bv. suc6 met uw blad, maar met deze mening kunt u hopelijk wat.

  12/19/2011, St.Mchielsgestel door 'Meneer' C.W. Berg
 • Ik vind het een uitstekend blad,alleen als je het abonnement afsluit bij 123 tijdschriften.nl dan krijg je de agenda niet cadeau wat wel toegezegd is dit gebeurt wel vaker bij hun abonnementen je krijgt gewoon het cadeau niet

  08/29/2011, groningen door 'Meneer' C.W. huizenga
 • Een blad met veel nieuws, intressante repotages en mooie intervieuws. Het gaat niet alleen over moterinhoud, er is even veel informatie over interieur, exterieur en nog veel meer.

  08/05/2010, Oploo door 'Meneer' C.W. Cornelissen
Kadobox

Beoordeel Autovisie

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.