De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Bobo

Beoordelingen Bobo Magazine

Bobo

Het tijdschrift Bobo staat voor leren, ontdekken, plezier en avontuur beleven. Iedere 4 weken moet de grappige speurneus Bobo een probleem oplossen. Daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken! Aan de hand van puzzels, leuke doe-opdrachten en (voor)leesverhalen ontdekt je kleuter hoe het avontuur afloopt. Zo leert hij/zij ongemerkt en in eigen tempo over cijfers, letters, woorden, vormen en kleuren. Helemaal zelfstandig. Bobo sluit precies aan bij de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen in groep 1 en 2 en bereidt hem/haar voor op groep 3. Dit gebeurt op een leuke, speelse en uitdagende manier, want zo leren kinderen het meest. Wil je Bobo voortaan om de 4 weken thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement op Bobo.

 • Mijn zoontje van 4 vindt het erg leuk om alle verschillende puzzels te doen en de verhaaltjes te horen. Hij heeft nu de uitgaves van 4 maanden achtereen gehad en het verveelt hem niet.

  02/26/2012, Amsterdam door 'Mevrouw' C.W. Thoonsen
 • Vroeger lazen onze kinderen de Bobo, nu is het de beurt van onze kleinkinderen. Bobo, wat een leuk en leerzaam kleuterblad.

  02/09/2012, Naaldwijk door 'Mevrouw' C.W. Buitelaar
 • Mijn dochtertje is net 3 en heeft haar eerste Bobo gekregen. Fantastisch vond ze het, ze wil steeds weer knutselen en verhaaltjes (laten) voorlezen. Nog net zo leuk als toen ikzelf klein was!

  02/09/2012, Den Haag door 'Mevrouw' C.W. Rossum
 • Ongeveer 30 jaar geleden hadden we een abonnement op Bobo. Voor mijn dochter en zoon. Mijn Dochter is net 33 geworden en nu wordt haar jongste zoontje 3jaar! Nu krijgt hij van Opa en Oma zijn jaarabonnement Bobo, dus dat zegt genoeg. Het is nog steeds een leuk speels en leerzaam Kleuterblad. Veel kleur, speel en leesplezier van Oma Monique Twijnstra.

  03/30/2011, Houten door 'Mevrouw' C.W. Heijman
Kadobox

Beoordeel Bobo

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.