De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Buitenleven

Beoordelingen Buitenleven Magazine

Buitenleven

Buitenleven staat vol inspirerende tips voor huis, tuin en decoratie. Je leest er reportages over tuinen, wonen, natuur, decoreren, zelfmaak ideeën, de leukste plekjes in Nederland en de lekkerste en gezondste recepten. Alles geïllustreerd met sfeervolle foto\'s.

 • Ik ben nooit zo,n lezer maar zat te wachten in het ziekenhuis en vond dit mooie blad, nog nooit van gehoord of gezien maar was er helemaal weg van. Vond het jammer dat ik aan de beurt was, zit er over na te denken om lid te worden van het blad.

  11/13/2013, Maarssen door 'Meneer' C.W. Roep
 • Is een leuk blad veel informatie,maar het buitenleven op 5Hoog is erg klein. Maar door het blad word je veel aangeboden om er op uit te trekken,en de hapjes zijn ook niet te versmaden.

  12/01/2012, Zwijndrecht door 'Meneer' C.W. Klundert.
 • Erg leuk blad! Ieder seizoen valt er buiten wel wat te beleven en te vinden. Buitenleven geeft nuttige info en leuke tips daarover. Het werkt zeer inspirerend!

  11/21/2012, Sevenum door 'Mevrouw' C.W. Disveld
 • Alles wat je wilt weten over, tuin , wonen, excursies, workshops, wandelen, genieten van koken. Allemaal met het landelijke sausje. Veel afwisseling, mooie reportages, foto\'s. Leuke uittips

  09/25/2012, Nieuw-Amsterdam door 'Meneer' C.W. Kuipers
 • Cadeau gekregen voor mijn verjaardag van mijn beste vriendin. Hiermee heeft ze bewezen precies te weten wat ik echt leuk vind. Eeen geweldig blad!

  05/03/2012, NUTH door 'Mevrouw' C.W. Offermans
Kadobox

Beoordeel Buitenleven

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.