De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Caravannen!

Beoordelingen Caravannen! Magazine

Caravannen!

Caravannen is het tijdschrift voor de caravanner die zich wilt informeren over alle extra's en nieuwtjes voor de caravan. Het tijdschrift staat boordevol info over caravan-gadgets, noviteiten, praktische tips, accessoires, verlichting, slapen en nog veel meer. Ook de caravan-primeurs en -thema's worden geregeld in beeld gebracht. Met ook in ieder nummer het BOVAG-caravannieuws, toeristische camping-impressies in binnen- en buitenland. Elke keer glossy en dik. Een ware must en vernieuwend voor iedere caravaneigenaar, NU met de minicampingcard Gids!

 • caravannen is een blad wat helemaal aansluit bij onze behoeften

  03/03/2012, Grootebroek door 'Meneer' C.W. Rhijn
 • November 2011 kreeg ik bij toeval 3 jaargangen te lezen van Caravannen. Ik raakte enthousiast en heb mij onmiddellijk gemeld als abonnee. Met het eerste nummer van 2012 is mijn enthousiasme alleen maar versterkt. Fijnblad om te lezen, leuke zaken voor op of in de caravan en goede artikelen.Ga zo door!

  01/15/2012, Etten-Leur door 'Meneer' C.W. Touw
 • altijd weer blij verrast als het blad op de mat valt. de nieuwste snufjes op kampeergebied zijn er dan weer. ga zo door,ik beleef veel leesplezier aan uw blad.

  12/06/2010, zaandam door 'Meneer' C.W. raven
 • Als enthousiaste caravanner zoek je steeds naar nieuwe dingen voor de caravan en vakantie. In dit tijdschrift heb ik heel leuke tips en verhalen gelezen, die je in de andere tijdschriften niet vind. Leuke accessoires en nieuwigheidjes. Fijne verhalen over kampeervakanties Je vindt in dit tijdschrift inderdaad ALLES wat de caravanner boeit. wij zijn al twee keer naar een camping geweest welke in het blad besproken was. Het waren aanraders.

  04/13/2009, goes door 'Meneer' C.W. heide
 • Als enthousiaste caravanner zoek je steeds naar leuke informatie over de caravan en vakantie. In dit tijdschrift heb ik heel leuke tips en verhalen gelezen, die je in de andere tijdschriften niet vindt. Leuke accessoires en nieuwigheidjes. Fijne verhalen over kampeervakanties en aandacht voor kamperen bij de boer. Je vindt in dit tijdschrift inderdaad ALLES wat de caravanner boeit.

  03/07/2009, Monster door 'Meneer' C.W. Maden
Kadobox

Beoordeel Caravannen!

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.