De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Donald Duck

Beoordelingen Donald Duck Magazine

Donald Duck

Met een Donald Duck abonnement haalt u het vrolijkste weekblad van Nederland in huis! Het magazine staat boordevol grappige en spannende verhalen over Oom Donald, Oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en Goofy. Donald Duck is de beroemdste eend, maar ook de grootste pechvogel van Duckstad. Met een Donald Duck abonnement heeft u alle avonturen samen in een compleet blad!

 • mijn kleinzoon Willem is dol op de Donald Duck. Hij heeft er ook al héél veel. Maar het zijn wel allemaal oude van zijn pappa. Die was er vroeger óók zo dol op. Wel leuk om te lezen die oudjes hoor. Maar wat is er nou leuker en spannender dan dat de post \'m elke week speciaal voor jou bezorgt! Dan kun je als Oma natuurlijk wel wat betekenen ;-) Dat wordt genieten...

  11/12/2015, Nijmegen door 'Mevrouw' C.W. Simonis
 • ik heb een abonnement voor mijn zoon gekocht en hij vindt het geweldig maar ik lees hem stiekem ook en mijn vrouw ook stiekem maar zij weet niet dat ik dat weet.

  12/04/2014, Waalwijk door 'Meneer' C.W. Maas
 • Nadat ikzelf jaren geabonneerd ben geweest op de Donald Duck, zeker wel 40-45 jaar, is het nu de beurt aan de allerkleinste kleinkinderen. Zelf heb ik nog een aantal ingebonden jaargangen in bezit waarin de kroost gezellig kan lezen als ze hier logeren. Nu kunnen ze hun eigen collectie gaan verzamelen.

  11/08/2014, Grave door 'Mevrouw' C.W. Reffeltrath
 • Ik ben zelf jaren- geleden en lang lid geweest van de DD. Topb lad blij dat mijn kinderen nu ook lid willen worden

  11/07/2014, Koog aan de Zaan door 'Mevrouw' C.W. Sanders
 • Onze kinderen hebben al 2 jaar een abonnement van Donald Duck. Ze willen de abonnement nog steeds houden omdat het erg leuk en grappig is. Trouwens, mijn man leest ook mee. Tevens is Donald Duck voor jong en oud

  09/25/2014, Best door 'Mevrouw' C.W. Hendriks
Kadobox

Beoordeel Donald Duck

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95