De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Flow

Beoordelingen Flow Magazine

Flow

Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. In Flow gaat het om positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van imperfectie. Het tijdschrift staat vol met illustraties en in elk nummer zit een cadeautje van papier. Flow heeft ook specials zoals het Vakantieboek, Simplify your life, Do It Yourself, Mindfulness en Book for Paper Lovers. Een abonnement op deze specials kun je apart bestellen. 

Flow verschijnt 8x per jaar

 • Ontzettend inspirerend tijdschrift, ook voor jongere mensen. Zeker de posters die er soms inzitten zijn heel erg leuk. echt geweldig om met dit blad jezelf te leren kennen. eindelijk een tijdschrift dat niet naar de buitenkant kijkt. HEERLIJK!

  09/10/2012, Nijkerk door 'Mevrouw' C.W. Hart
 • FLOW geeft inspiratie,inzicht,vlinders in mijn buik en een warm plekje in je hart eindelijk een tijdschrift dat je naar je zelf lijkt kijken met een glimlach op je gezicht, absolute aanrader , ik geef vaak een los exemplaar kado

  11/20/2011, akersloot door 'Mevrouw' C.W. wolde
 • De FLOW is van mij!!!Elke vrouw haar eigen Flow!!! Als die weer op de mat valt, kan ik niet wachten, om hem van voor te achter helemaal te lezen. Iedereen mag aan mijn andere tijdschriften zitten, maar van mijn Flow blijven ze af. Kopje chocolademelk erbij en dan ben ik even \"vertrokken\" in de FLOW-wereld. Hoop, dat ze nog heel lang inspiratie hebben voor nog veel meer FLOW

  11/16/2011, Den Helder door 'Mevrouw' C.W. Akkerman
 • FlowMagazine vind ik iedere keer een cadeautje omdat het mijn creativiteit aanwakkert. Door Flow te lezen maak ik mooie creaties van vilt. Fijne ideeën haal ik uit Flow voor het programma van www.groupactive.nl die we met elkaar in elkaar zetten en ondernemen. Ik hoop nog heel lang van het FlowMagazine te kunnen genieten!

  07/01/2010, Maartensdijk door 'Mevrouw' C.W. Lelie
 • Al vanaf het begin ben ik puur uit nieuwsgierigheid lid geworden. Mijn nieuwsgierigheid wordt telkens op de proef gesteld als ik op het komende nummer wacht. Heerlijk om mensen te"ontmoeten" die ook behoefte hebben aan innerlijke rust, herinneringen uit de jeugd en creativiteit. Heerlijk herkenbaar allemaal. Zo voel ik me weer "normaal" tussen de gejaagde, onrustige, materialistische en ontevreden medemens die natuurlijk ook mag zijn zoals hij is.

  06/08/2010, kerkrade door 'Mevrouw' C.W. roskamp
Kadobox

Beoordeel Flow

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95