De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Golfers Magazine

Beoordelingen Golfers Magazine Magazine

Golfers Magazine

Golfers Magazine is al 25 jaar het mooiste en meest complete golftijdschrift van Nederland. Het tijdschrift voor de gepassioneerde golfer die alles wil weten over zijn sport. Nieuws en achtergronden komen uitgebreid aan bod, evenals interessante reportages, mooie golfreizen en natuurlijk alle ontwikkelingen op het gebied van de uitrusting. Topgolfers van over de hele wereld geven instructies en tips waarmee de lezer zijn handicap kan verlagen en zijn spelniveau kan verhogen. Golfers Magazine verschijnt 10x per jaar. 

 • Ik heb het blad cadeau gehad en wil me nu abonneren. Als beginnend golfer heb ik nog heel veel te leren, alle tips en verhalen zijn dan ook heerlijk om te lezen. Het is een blad wat je tig keer oppakt en steeds weer iets nieuws in ontdekt om te lezen.

  05/02/2014, Assendelft door 'Mevrouw' C.W. Enting
 • Heerlijk dat er een Nederlandstalig golfblad is!!

  11/03/2013, Vinkeveen door 'Meneer' C.W. Stibbe
 • Ik ben nu alweer bijna een jaar geabonneerd op Golfers Magazine en vind het een erg mooi blad dat mij motiveert en inspireert voor mijn eigen golfspel. Ik golf zelf 2x per week en mijn golftas gaat ook regelmatig mee op vakantie.

  11/29/2012, Amersfoort door 'Meneer' C.W. Kooten
 • Eindelijk, het Golfers Magazine nr 7 ligt weer in de brievenbus. Echter na er één keer doorheen gebladerd te hebben lagen er minimaal 10 losse bladen op de grond. Over kwaliteit gesproken, schande dat jullie zo'n blad durven te presenteren aan klanten . Over de inhoud kan ik dus niets schrijven, want die was in één keer verdwenen.

  09/24/2009, Schijndel door 'Meneer' C.W. Kermans
Kadobox

Beoordeel Golfers Magazine

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.