De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Happinez

Beoordelingen Happinez Magazine

Happinez

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema's als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur. Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer zowel wil inspireren met interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en een bijzondere vormgeving. Happinez verschijnt 8 keer per jaar.

 • ik ben heel bly met u tydschriftstaat veel in te lezen en om te leren.heb het voor myn verjaardag gekregen.bedankt.

  09/23/2012, emmen door 'Mevrouw' C.W. dykhuis
 • Het is een mooi luxe tijdschrift en er staan veel waardevolle tips in. Ik vond het blad op een leestafel in een Grand café,en na geregeld het blad daar te lezen, was het de moeite zeker waard om een abonnement op Happinez te nemen. Mooi inspirerend blad om te bundelen.

  06/22/2012, Budel door 'Mevrouw' C.W. Moorsel
 • Happinez is een blad waar je echt gelukkiger van wordt. Interessante artikelen, prettig leesbaar en in prachtige kleuren gedrukt. Zelfs de advertenties lees je voor je plezier!

  04/19/2011, Tilburg door 'Mevrouw' C.W. Wessendorp
 • happinez met al je kleuren doet mijn binnenste weer geuren happinez met je wijze zinnen mijn hart verlangt daar binnen steeds weer een happinez met inspiratie,leven,more than less happinezteam veel dank voor het genieten met mijn happinez thuis op de bank

  03/27/2011, Zwolle door 'Mevrouw' C.W. Mooij
 • In ons drukke, hectische en digitale tijdperk geeft het lezen van de papieren Happinez een moment van rust en van bezinning. Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd waardevolle inzichten opdoen, zelfontplooiing met plezier. Prettig zweven, maar toch met beide benen op de grond. Pakkende teksten, wijze columns en geweldige mooie foto's! Want soms zeggen beelden meer dan woorden. Kortom: Happinez zorgt voor mijn happiness.

  02/16/2011, Voorburg door 'Mevrouw' C.W. Lodder
Kadobox

Beoordeel Happinez

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.