De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Hart voor Dieren

Beoordelingen Hart voor Dieren Magazine

Hart voor Dieren

Hart voor Dieren magazine is in een moderner jasje gestoken met een vernieuwde cover, een groter formaat en een extra dikke huisdierenraadgever in het hart van het magazine.

Maar niet alleen uiterlijk, ook inhoudelijk zijn er veranderingen doorgevoerd. Naast de algemene informatie en artikelen over huisdieren en wildlife, wordt de lezer vanaf nu iedere maand op de hoogte gehouden van de meest recente onderzoeksresultaten en de sprongen die gemaakt worden in de dierengeneeskunde. We praten (ook op social media) over actuele dierenzaken die ons bezighouden, alsmede over het dierenonrecht en de bescherming.  Er is een rubriek over paarden en boerderijdieren en men vindt voortaan nog meer unieke dierenfotoreportages in de vernieuwde Hart voor Dieren.

  • heel fijn blad. Houd erg van dieren

    04/10/2012, alblasserdam door 'Mevrouw' C.W. bostelaar
  • dit blad lees ik nu niet meer maar voorheen wel, zie het niet meer liggen in de winkel, er is ook zo veel keuze uit bladen over dieren, maar vroeger vond ik het een erg leuk blad

    11/11/2011, alkmaar door 'Mevrouw' C.W. bakker
  • Ben al jaren lid! Elke maand een tijdschrift met mooie foto's van dieren, iedere maand nuttige informatie over een ander huisdier, begrijpbare taal, leuke prijsvragen en verhalen en foto's van lezers. ook advertenties van andere lezers, wat interessant kan zijn. Ik heb een konijn, maar in de Hart voor Dieren boeien bijna alle verhalen over andere dieren mij ook.

    12/17/2008, Elsloo door 'Mevrouw' C.W. Teunissen
Kadobox

Beoordeel Hart voor Dieren

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.