De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Helden Magazine

Beoordelingen Helden Magazine Magazine

Helden Magazine

Helden Magazine, de sportglossy van Nederland!

In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen en vertellen topsporters wat ze op het hart hebben. Helden Magazine komt bij de topsporters en hun familie over de vloer en laat ze van hun onbekende kant zien. Door de exclusieve interviews van Frits en Barbara Barend leert de lezer de mens achter de topsporter kennen, inclusief alle achtergrond informatie bij onthullingen en schandalen. In elk nummer van Helden Magazine: interviews met grote kampioenen uit de sport- en voetbalwereld-Verrassende en exclusieve fotoreportages, lifestyle van de topsporters en columns van o.a. Herman Brusselmans, Peter Heerschop en Derk Sauer.

 

Dichter bij je Helden kom je niet!

  • Een eerlijk goed geschreven blad met hele goede interviews en fantastische foto\'s. Ik ben fan. Je zou door jullie blad een fanatieke sportfanaat kunnen worden.

    06/20/2014, Nw-Schoonebeek door 'Mevrouw' C.W. Buter
  • we lezen dit blad met veel genoegen , zelfs de huisgenoten doen er aan mee. Het blad is de prijs dubbel en dwars waard. vr gr addink

    06/05/2012, enschede door 'Meneer' C.W. ton
  • Uitstekend blad. Goed te lezen hoe topsporters in de wereld staan en wat ze meemaken. Misschien is het een idee om een interview te houden met een topsporter tezamen met zijn/haar held.

    05/31/2012, Hoofddorp door 'Meneer' C.W. Boss
Kadobox

Beoordeel Helden Magazine

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.