De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van HobbyHandig

Beoordelingen HobbyHandig Magazine

HobbyHandig

HobbyHandig is het meest gelezen hobbymagazine, zowel in print als 100% identiek online met leuke extra?s. Zes keer per jaar lees je alles over de creatieve hobby, van kaarten maken tot handwerken, van HomeDeco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast doe-artikelen is HobbyHandig er ook echt voor jou, onder meer door tips en foto?s van mede-hobbyisten. Ook online is HobbyHandig met haar community hét startpunt.

  • Het blad is in augustus gerestyled en wat ziet het er goed uit. Boordevol doedingen, maar wat ik leuk vind is dat ze ook inspiratie geven en rekening houden met budgetitems. Helemaal mijn lijfblad!

    10/15/2012, Putten door 'Mevrouw' C.W. Sofander
  • In dit magazine komt iedereen die creatief is aan zet. Het is namelijk niet op maar een facet van het handwerken gericht. Er staan dingen in met papier, om te haken/breien, maar ook van stof. Daarnaast krijg je een goed beeld van de nieuwe producten die op de markt worden uitgebracht. Ook haken ze hier wel op in door daarmee een patroon te maken/bedenken. Echt een aanrader dus!

    02/13/2012, Oud-Beijerland door 'Mevrouw' C.W. Niet-Winkels
Kadobox

Beoordeel HobbyHandig

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.