De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Kek Mama

Beoordelingen Kek Mama Magazine

Kek Mama

Kek mama is een glossy lifestyle magazine voor vrouwen met kinderen. In Kek Mama vinden we het belangrijk dat jij, als vrouw ook aan bod komt. Met verhalen van en over andere vrouwen die hun relatie en leven voor je blootleggen. Maar ook mode, beauty, reizen, psychologie, lifestyle, cultuur, culinair, inspirerende reportages, mooie verhalen en heerlijke shoppings. In Kek Mama zoeken we jou, je leven en je interesses zodat we dicht bij je staan.

 • Erg leuk blad om te lezen. Informatieve een leerzame stukken gericht op de jonge, hippe moeders. Tips om al het geregel in goede banen te leiden en herkenbare verhalen van bekende Nederlanders. Iets serieuzer dan de jonge bladen yes-viva-flair. Nu dus tijd voor een abonnement!

  08/27/2012, losser door 'Mevrouw' C.W. eertman
 • Ik ben erg enthousiast over KEK mama... Alleen afspraken met tijdschriftenkadobon is moeilijk te maken! Ik had een abonnement tot en met december 2011. Aansluitend zou ik voor een aantal maanden de KEK krijgen via deze bon. Nu heb ik het december nummer dubbel gekregen. Dat vind ik natuurlijk jammer, want dan loopt het blad minder lang dan ik had gedacht. Siska

  12/23/2011, hattem door 'Mevrouw' C.W. vilsteren
 • Erg leuk tijdschrift! Aanrader en veel leuker dan alle andere bladen voor moeders.

  03/28/2011, Houten door 'Meneer' C.W. Kremers
 • Echt een super blad, verheug me elke keer weer op een nieuwe! Je leest het makkelijk, ontspannen en met heel veel leuke nieuwtjes, tips en informatie. Voor de drukke stoere hippe mama!!

  11/16/2010, Berkel en Rodenrijs door 'Mevrouw' C.W. Klaassen
Kadobox

Beoordeel Kek Mama

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95