De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Kidsweek

Beoordelingen Kidsweek Magazine

Kidsweek

Kidsweek is de weekkrant voor kinderen op de basisschool. Iedere donderdag vol nieuws uit Nederland en de rest van de wereld, sport, dieren- en filmnieuws, uitvindingen en andere leuke weetjes. En natuurlijk mogen de moppen, strips en prijsvragen niet ontbreken. Met Kidsweek blijven kinderen op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt en ervaren ze hoe leuk lezen is.

 • Mijn broertje is erg enthousiast om de kidsweek te kunnen lezen. Momenteel leest hij altijd op school, maar dan krijgt hij de oude versies te lezen. Daarom heb ik een proefabonnement als kado voor hem aangeschaft. Hij blijft hierdoor actueel en daar ben ik erg blij mee. De moppeltrommel vind hij daarnaast erg grappig! Hij knipt dan alles uit en maakt er een kleine moppenboekje van.

  04/30/2014, Zwolle door 'Meneer' C.W. Yip
 • Ik heb een proefabonnement van 4 nummers afgesloten voor mijn zoon van 9 die niet zo\'n enthousiaste lezer is. Dit krantje is leuk en leerzaam en we steken er allebei nog iets van op!

  12/17/2012, Holtum (L) door 'Mevrouw' C.W. Voncken
 • Onze dochter van 8 vindt de Kidsweek geweldig. Ze vliegt op donderdagochtend haar bed uit om in de brievenbus te gaan kijken. En.. ik lees ´m zelf ook graag!

  12/12/2011, TETERINGEN door 'Mevrouw' C.W. Stolte
 • Leuk toch, een krant voor kinderen die ze leuk vinden om te lezen en die ook nog hartstikke leerzaam is. Onze zoon heeft hem cadeau gekregen voor zijn verjaardag en nu heeft hij iedere week weer een cadeautje. We gaan hem zeker verlengen!!

  02/20/2011, beusichem door 'Mevrouw' C.W. mourik
 • Mijn dochter kijkt elke week weer uit naar haar krant. Ze leest hem van voor naar achter en is erg te spreken over de inhoud. Het niveau van de krant sluiit goed aan bij haar leeftijd (9) en interesses.

  03/18/2010, Assen door 'Mevrouw' C.W. Eskens
Kadobox

Beoordeel Kidsweek

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.