De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Okki

Beoordelingen Okki Magazine

Okki

Okki staat voor leren lezen, schrijven en rekenen, maar ook voor lachen, weten, maken en doen. Met woordopdrachten, leuke verhalen en sommetjes oefent je kind thuis op een leuke manier met wat er op school wordt geleerd. Iedere 4 weken ontdekt je kind met een nieuwe Okki hoeveel hij/zij zélf al kan. Daarnaast staat elk tijdschrift vol weetjes, knutsel- en tekenopdrachten, quizjes, moppen en heel veel puzzels. Okki is precies afgestemd op de lesstof en het (lees)niveau van kinderen in groep 3 en 4 en wordt aanbevolen door leerkrachten en AVI-auteurs. Leren was nog nooit zo leuk! Wil je Okki voortaan om de 4 weken thuis ontvangen? Neem dan nu een abonnement op Okki.

  • Mijn zoontje van 6 vindt de Okki super. Hij kan de meeste spelletjes zelf maken en leest het blad samen met zijn zus van 9. Erg leuk blad, wat ons betreft zou er iedere week wel een nieuwe okki op de deurmat mogen vallen!

    06/06/2012, Swalmen door 'Mevrouw' C.W. Brouwers
  • ik vind het een heeeeel erg leuk blad!!!!!!!!!!

    02/11/2012, Braambos 11 6099 CT Beegden door 'Mevrouw' C.W. Bergh
  • Mijn zoon vindt Okki erg leuk om te lezen. Sluit goed aan bij de doelgroep (groep 3 en 4) en er zitten verschillende onderwerpen, spelletjes e.d. in. Wat ik erg jammer vindt is dat het sinds vorig jaar nog maar 1x in de maand komt i.p.v. om de twee weken. Je betaalt nu in verhouding meer voor het abonnement en er is in verhouding met weinig nieuws bij ingekomen. Mijn zoon vindt het nu erg lang duren voordat eindelijk zíjn Okki weer in de bus valt.

    01/03/2012, Eext door 'Mevrouw' C.W. Docter
Kadobox

Beoordeel Okki

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.