De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Onze Hond

Beoordelingen Onze Hond Magazine

Onze Hond

Onze Hond is het grootste full colour maandblad voor hondiefhebbers. Iedere maand boordevol: rasprofielen, interviews met bekende Nederlanders over hun hond, medische zaken, de verschillende takken van hondensport, trainingsmethoden, de laatste nieuwtjes, wedstrijd- en tentoonstellingsuitslagen én de Officiële Mededelingen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Kortom, alles over honden en hondensport leest u in Onze Hond!

  • Erg leuk en mooi tijdschrift met alle informatie over je hond, een hond aanschaffen en de hondensport. Zo wilden wij ook een pup aanschaffen en waren we op zoek naar meer informatie over verschillende rassen. In de Onze Hond vonden we alle informatie die we nodig hadden. Kennissen van ons staan af en toe op een hondententoonstelling met hun honden en die hebben toen ze onze tijdschriften zagen liggen ook een abonnement afgesloten.

    06/04/2012, Eindhoven door 'Mevrouw' C.W. Waterschoot
  • hallo wij hebben al een hondje van 91/2 jaar milou een russel/fox we zitten weleens te denken wat we straks voor hondej zouden willen als milou er niet meer zou zijn of als ze echt oud wordt om er hondje bij te nemen. nu zit ik te denken aan dit blad om er een abonnement op te nemen want waarschijnlijk staan er hele nuttige dingen in om te weten over bepaalde rassen. want we willen een kleiner hondje. corina den engelsman

    08/04/2010, st.annaland door 'Mevrouw' C.W. engelsman
  • Onze hond is een heel leuk tijdschrift met heel veel informatie over je beste vriend, de hond. Er staan heel veel mooie foto´s in van verschillende rassen met daarbij interessante uitleg, die je bij voorbeeld kunt gebruiken als je erover denkt om een hond aan te schaffen. Zo kom je straks niet voor verrassingen te staan en natuurlijk is het te hopen dat daardoor de dierenasiels steeds minder dieren krijgen, waarvan de baas een andere verwachting had. Ook staat er van alles in over de verzorging van uw hond en trainingen en dergelijke. Kortom een heel leuk en leerzaam tijdschrift!!!!

    05/28/2010, Weert door 'Mevrouw' C.W. Claessens
Kadobox

Beoordeel Onze Hond

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.