De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Panorama

Beoordelingen Panorama Magazine

Panorama

Mannen pakken Panorama: de slogan van het tijdschrift zegt het al. Panorama is de enige Nederlandse titel die zich sans gene op de man richt. Dat uit zich in de onderwerpskeuze: nieuwsfotografie, misdaad, vrouwen en voetbal. Ook de tone of voice verraadt een primair mannelijke instelling: harde journalistiek met een losse toon, waar een vleugje mannenhumor nooit ontbreekt. Al jaren weet Panorama als geen ander blad een massa Nederlandse mannen weer elke week te boeien.

 • panorama is een prachtig, mooi mannenblad. een van mijn favoriete tijdschriften. eerst in de leesmap, nu bij de bibliotheek. een heerlijke, zalige vormgeving met interessante onderwerpen. altijd een avontuur.

  10/30/2013, dordrecht door 'Meneer' C.W. lentze
 • heb het abbo op m'n verjaardag gehad. vind panorama een leuk blad met veel mooie verhalen over echt van alles. wat ik ook tof vind is al de misdaadverhalen meestel zeer interessant

  03/19/2012, Drachten door 'Meneer' C.W. faber
 • Ik heb een abonnement als kerstcadeau (zelf mogen kiesen van baas) genomen. Ik heb nu 2 specials ontvangen maar eerlijk gezegd zat ik daar niet op te wachten. Doe mij maar de gewone versie. Die ken ik en die vind ik leuk. Dus meer sterren volgen nog.

  01/06/2011, Landgraaf door 'Mevrouw' C.W. Hermens
 • goed blad. leuke verhalen en foto's

  01/01/2010, dordrecht door 'Meneer' C.W. geus
Kadobox

Beoordeel Panorama

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.