De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Pippo

Beoordelingen Pippo Magazine

Pippo

Met Pippo (1 t/m 3 jaar) geef je je kind zijn eerste eigen tijdschrift. Elke maand beleven knuffelaap PIPPO, Beertje Bruin en peuter Max herkenbare avonturen die gebaseerd zijn op de belevingswereld van peuters en daardoor heel herkenbaar zijn. De woordplaatjes en spelletjes zijn leuk en leerzaam. Spelenderwijs leren kinderen aanwijzen, benoemen en verbanden leggen. Ieder nummer heeft een educatief en creatief thema en is voorzien van een speciale ouderbijlage met handige tips en ideeën die je helpen bij de opvoeding en het optimale gebruik van Pippo.

 • Ik kocht het voor mijn zoon tot en met zijn 3de jaar, elke maand in de boekhandel. Pippo was zijn grote favoriet. Hij is nu inmiddels 16 jaar. Onze dochter van 2 jaar heeft al zijn oude Pippo\'s nu ondertussen gekregen. Zij is er net zo dol op als haar grote broer die haar er nu regelmatig uit voorleest. Dubbel plezier!

  05/28/2013, Harlingen door 'Mevrouw' C.W. Meer
 • Wij vinden pippo geweldig alles sluit erg goed aan op wat de kinderen meemaken .Onze oudste is inmiddels 11 en zij was echt helemaal weg van pippo wij hebben toen dr tijd ook de knuffel voor haar gekocht omdat onze dochter zo gek was met pippo nu is ons zoontje van 3 aan de beurt en ons dochtertje van 1 en zij waren ook direct verkocht. Onze pippo knuffel van 10 jaar heeft inmiddels wel een nieuwe mond opgenaaid gekregen maar hij is nog net zo lief! We zijn pippo wel eens kwijt geraakt in eurodisney maar gelukkig was het hotel zo lief om pippo op te sturen.mijn dochter was er van overtuigd dat pippo wel wat langer em euro disney wilde blijven hahaha.

  06/16/2012, Rotterdam door 'Mevrouw' C.W. Groot
 • Super blad vind onze dochter. Ze leest ze van voor naar achter en terug. Vooral Max, Muisje Meisje en Beertje Bruin vindt ze geweldig. Ook lekker fantaseren en zelf verhalen bij de plaatjes maken doet ze graag.

  04/21/2012, Oosterhout door 'Mevrouw' C.W. Bosch
 • Mijn zoontje nu inmiddels 5 jaar, dus we hebben het abonnement 2 jaar geleden opgezegd, vond er ook werkelijk niets aan. Ook hij is gek op boeken en leest inmiddels zelf boekjes van Avi start. Daarom ook geen abonnement genomen op Pompoen. De boekjes hebben we zo gloed als nieuw, sommige zelfs nog in verpakking, weggegeven.

  05/20/2011, Den Haag door 'Mevrouw' C.W. Melissen
 • Mijn dochter van anderhalf vind er echt werkelijk niks aan. Normaal kan ze uren in boeken kijken en dingen benoemen met ons, maar op de een of andere manier staat haar de plaatjes en teksten niet aan. Echt een afknapper voor ons.

  03/28/2011, deventer door 'Mevrouw' C.W. hofland
Kadobox

Beoordeel Pippo

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.