De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Plus Magazine

Beoordelingen Plus Magazine Magazine

Plus Magazine

Plus Magazine is een maandelijks tijdschrift met ruim 200 pagina's betrouwbare informatie over geldzaken en rechten, praktische tips om uw gezondheid op peil te houden, verhelderende artikelen over mens en samenleving, inspirerende ideeen voor huis en tuin en boeiende reisreportages. Kies uit de aanbiedingen het Plus Magazine abonnement dat bij u past.

 • Ben een paar jaar abonnee geweest, en heb daarna wat andere bladen gelezen, maar toch vind ik de plus de beste van allemaal met veel interessante dingen er in. Dus ik denk toch dat ik weer een abonnement ga nemen zo voor de winter, lekker gezellig.

  11/27/2013, Wijster door 'Mevrouw' C.W. van Buiten
 • Goed en interressant tijdschrift

  11/26/2012, Groenlo door 'Mevrouw' C.W. Koot
 • Ik vind plus een geweldig blad, gevarieerd en je steekt er ook nog wat van op. bv, over financiële zaken. Ik heb het blad een paar maal van mijn zus gekregen, die kocht het los. Nu heb ik mezelf een jaarabonnement kado gedaan en krijgt zij het blad van mij. De interviews zijn oprecht en gaan diep in op de persoon.

  02/12/2012, \'s-Heer Abtskerke door 'Mevrouw' C.W. Karelse
 • Ik heb dit tijdschrift nu al een paar keer via de bibliotheek geleend. Wat een goede artikelen en tips staan er in de Plus. Ga nu sparen voor een eigen abonnement!

  01/30/2012, Millingen door 'Mevrouw' C.W. Heijnen
 • Een prima blad! Er staat veel bruikbare informatie in, leuke colums, reisbeschrijvingen en puzzels. Voor mij een blad waar ik elke maand weer naar uit kijk.

  01/25/2012, Amsterdam door 'Mevrouw' C.W. Berg
Kadobox

Beoordeel Plus Magazine

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.