De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Psychologie Magazine

Beoordelingen Psychologie Magazine Magazine

Psychologie Magazine

Elke maand verrassende artikelen, waardevolle inzichten en slimme weetjes over ons brein, persoonlijkheid, relaties, werk en gezondheid. Psychologie Magazine helpt je het beste uit jezelf te halen, biedt verdieping en geeft psychologisch advies waar je écht iets aan hebt.

 • Ik vind het persoonlijk een geweldig blad, vol hederheid en BEGRIP. Begrip voor de persoonlijke geest/ziel, met al zijn kwalen en fouten. Het geeft tips over de reden waarom wij die fouten maken en oplossingen hoe deze in het vervolg te mijden. Lees het blad, al was het maar uit nieuwsgierigheid. Geacht, Job.

  08/26/2014, Ede door 'Meneer' C.W. Kramer
 • Helder, praktisch en oplossingsgericht, met aandacht voor onderwerpen die maatschappelijk actueel zijn. Ik geef ook geregeld een exemplaar mee aan een client, dat wordt erg gewaardeerd!

  05/21/2013, Maastricht door 'Mevrouw' C.W. Psycholoog
 • Erg leuk tijdschrift, interessante artikelen en veel variatie. Ik verheug me er elke keer weer op! De klantenservice is trouwens ook top!

  08/08/2012, Breda door 'Mevrouw' C.W. Mueller
 • Een fijn blad, erg interessant en precies de onderwerpen die mij interesseren, diepgang zonder te ingewikkeld te worden. Gewoon eerlijk blad voor mensen die wat verder naar zich zelf kijken..

  05/11/2012, Tilburg door 'Mevrouw' C.W. Ballegooy
 • Erg actuele en interessante onderwerpen op een gooede manier verwoord. Ook veel verwijzingen voor verdere informatie of hulp.

  03/31/2011, rotterdam door 'Mevrouw' C.W. ergun
Kadobox

Beoordeel Psychologie Magazine

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.