De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Quest

Beoordelingen Quest Magazine

Quest

In het Quest tijdschrift leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, wetenschap en sport. De vormgeving van Quest is modern, de teksten vlot geschreven en voorzien van prachtige illustraties. Ook vindt u in het Quest tijdschrift regelmatig testen, waaronder de bekende IQ, EQ en de QQ test.

 • Ik lees het blad Quest van A tot Z, alle onderwerpen zijn zeer interessant! Mijn hele gezin heb ik weten te overtuigen hoe leerzaam en boeiend dit blad is. Ik kan niet meer zonder dit blad. Het is verslavend.

  09/02/2014, Elst door 'Meneer' C.W. Schuiling
 • Momenteel een 19-jarige (Let op: Blonde )HBO marketing studente. Nadat ik alle Donald Ducks en Katriens heb uitgelezen, ben ik na een proefabonnement overgestapt naar dit blad. Het is een goed begrijpend blad waarbij de nieuwtjes en feitjes je steeds maar door laten lezen. Mocht je het algemene beu raken, probeer de meer gerichte van Quest zoals Quest Psychologie. Zeker een aanrader voor alle dames en heren.

  05/30/2012, Veldhoven door 'Mevrouw' C.W. Buren
 • IK BEN PAS ABONNEE VAN QUEST EN VIND DIT DIT EEN ZEER GOED BLAD GOED VAN OPZET EN DUIDELIJKE UIT EEN ZETTING VOOR JONG EN OUD

  04/04/2012, Weert door 'Meneer' C.W. Thonon
 • leuk en een interessant blad voor iedereen van wils. Heb een boek besteld door het lezen van een artikel in het blad.Ook goed te lezen door studenten en zo steken er wat van op, sommige artikelen gaan over hun. Ga zo door.

  05/13/2011, LEIDEN door 'Mevrouw' C.W. adrichem
 • Leuk blad . Maar geen blad om naast je bed te leggen. Gewoon gezellig in bed dit blad lezen. Er staan veel leuke dingen in.

  05/12/2011, Boven-Leeuwen door 'Meneer' C.W. weijert
Kadobox

Beoordeel Quest

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.