De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Seasons

Beoordelingen Seasons Magazine

Seasons

Geniet met Seasons van al het moois dat het seizoen en het landelijke leven brengt. Met verse oogst van het land en pure recepten; bijzondere reizen en logeeradressen; ongerepte natuur, inspirerende (buiten)huizen en decoratie-ideeën.

 • ik ben ook al jaren een trouwe abonnee van seasons. Lees het nog altijd met even veel plezier. Helaas, zoals hier al gezegd is, worden trouwe Belgische abonnees achtergesteld. Heb hier al een aantal keren over gemaild met de klantendienst, maar er was niets aan te doen. Spijtig!

  08/08/2011, Blanden door 'Mevrouw' C.W. Vanherck
 • ik vind het blad seasons erg leuk om te lezen en kom elke keer weer iets nieuws te weten.

  03/30/2011, BERKEL EN RODENRIJS door 'Mevrouw' C.W. Overdevest
 • Zins 1996 ben ik een fanatieke lezer van het blad SEASONS en ik geniet elke keer weer van een nieuwe uitgave.Nu wil ik mijn schoondochter verrassen met een cadeau abonnement .Aangezien ik de laatste uitgave erg mooi vond had ik gehoopt dat we met deze zouden kunnen beginnen. Naar telefonisch contact te hebben gehad werd mijn uitgelegd dat deze wens niet in het "systeem" zit ! Beste mensen ! Wees nou eens even wat spontaner ! ! ! Een trouwe klant is teleur gesteld . Mvg. Liesbeth Beckershoff

  02/08/2011, 7065 BX Sinderen door 'Mevrouw' C.W. Beckershoff
 • Ik ben dol op Seasons!!! Wel jammer dt het blad zijn Belgische lezers zo achterstelt. Een abonnement met mooi cadeau kan NOOIT in België, en iets bestellen uit de Homeshopping kan ook al niet...

  12/09/2010, Schoten door 'Mevrouw' C.W. Struyven
 • Op dit moment krijg ik 5x Seasons in de bus van een cadeaubon (Mygazine) die ik heb gehad met Kerst. Na deze 5 neem ik zeker een abonnement, want het blad is zo leuk om te lezen en bij weg te dromen, een echt cadeautje ieder keer als het in de bus valt. Ik kan het gewoon niet meer missen !! Wel jammer dat de abonnementen in België duurder zijn en er minder aanbiedingen zijn dan in Nederland.

  03/10/2009, Oud-Turnhout (B) door 'Mevrouw' C.W. Moonen
Kadobox

Beoordeel Seasons

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.