De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Smult

Beoordelingen Smult Magazine

Smult

Een verzameling van de allerlekkerste recepten. Door onze chefs gekookt en verzameld in een nieuw magazine: Smult. Echt een cadeautje voor jezelf. Smult komt vier keer per jaar uit en bestaat uit 80 pagina's gezellige kookinspiratie. Met meer dan 60 recepten, kooktips en hebbedingetjes. Smult staat vol met prachtige foto's van heerlijke gerechten en inspireert je om de keuken in te gaan. Om doordeweeks weer wat origineels op tafel te zetten en in het weekend even lekker in de keuken uit te pakken voor vrienden of familie. Smult maakt het leven leuker en makkelijker.

  • Een leuk magazine met veel recepten en interviews met bekende koks. Echt een leuk blad als je van koken houdt, het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit. Een aanrader!

    01/16/2014, Utrecht door 'Mevrouw' C.W. Boersma
  • Superleuk kookblad met veel recepten, voor doordeweeks maar ook heerlijke taarten en cake etc. Naast recepten lees je ook alles over handige spulletjes voor in de keuken en leuke verhalen. Echt een aanrader!

    10/28/2013, Apeldoorn door 'Mevrouw' C.W. Broeksma
  • Het is een super tijdschrift,als je veel van koken of bakken houdt!!! Kortom voor mij is het een perfect tijdschrift!!!

    08/10/2013, Eijsden door 'Meneer' C.W. Coenen
Kadobox

Beoordeel Smult

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.