De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Tina

Beoordelingen Tina Magazine

Tina

Tina staat iedere week weer bomvol populaire meidenstrips. En natuurlijk veel nieuwtjes over mode, de allerlaatste make-up trends, weetjes, tips voor je kamer en de allerlaatste nieuwtjes over tv- en popsterren. Tina helpt je met je problemen en is een echte vriendin!

 • Hallo, wij zijn Sanjana (10 jaar) en Rajvi (8 jaar) Ik Sanjana had op mijn verjaardag van mijn tante 1 tina cadeau gekregen. dit vonden we zo leuk dat we elke week een tina in de winkel gingen kopen. Papa heeft ons toen verrast en een jaarabonnement voor ons genomen. De ene week mag ik als eerste lezen en de poster in het midden houden en de volgende week is het mijn zusje Rajvi. wij vinden het een super blad. mijn klasgenoten zijn best wel een beeetje jaloers. wanneer ze komen spelen willen ze altijd eerst de tina lezen. groeten Sanjana en Rajvi uit zoetermeer

  10/18/2012, zoetermeer door 'Mevrouw' C.W. Fatingan
 • Ik vind dit een erg leuk blad. Als t\'ie op de deurmat valt heb ik hem in no-time uit. Het abonnement was een cadeau voor mijn verjaardag. Hartstikke vet. Volgend jaar weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Groetjes.

  11/17/2011, haaksbergen door 'Mevrouw' C.W. Verbeek
 • ik vind dit echt geen leuk blad! als je opzegt moet je dat wel op tijd doen ik was 7 dagen te laat en nu krijg ik het nog een jaar!

  10/13/2010, Son door 'Mevrouw' C.W. Rusch
 • Het Hoe Overleef Ik magazine, Heey allemaal, ik vindt het Hoe Overleef Ik magazine echt super duper vet. Mijn zus heeft er ook een keer in gestaan, en daar was ze super trosts op (ookal was het een mini stukje). En ik heb alle boeken al uit en ik wil steeds meer, dus Francine ga maar door tot het 5000ste boek. Heel veel Kusjes Jeske

  09/02/2009, Utrecht door 'Mevrouw' C.W. Appelman
 • Ik had eerst een kadobon van mijn oma gekregen. Ik vind de tina zo leuk dat ik nu een abonnement voor mijn verjaardag heb gevraagd. Ik ben altijd als eerste bij de brievenbus op vrijdag!

  08/20/2009, roterdam door 'Mevrouw' C.W. groot
Kadobox

Beoordeel Tina

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95