De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Toeractief

Beoordelingen Toeractief Magazine

Toeractief

Wandelend of fietsend genieten van de mooiste plekjes in Nederland? Toeractief is een uniekebinatie van een magazine en bij elke editie een handig GRATIS routeboekje boordevol unieke wandel- en fietsroutes, sfeervolle reportages, handige tests en het laatste nieuws op wandel- en fietsgebied. Toeractief verschijnt zes keer per jaar.

 • Zoals het blad eruit ziet is het mooi en duidelijk.Wandelingen en fietstochten gaan we zeker doen maar kan er nog weinig over zeggen maar zoals de meningen zijnzouden we niet kunnen verdwalen.Ga het ondervinden en ga zo door met jullie blad

  04/02/2012, Bleiswijk door 'Mevrouw' C.W. Windt
 • van alle reistijdschriften is dit wel de mooiste.en het aparte routeboekje is ideaal,bewaar zo de routes in een wandelmap.ga zo door!!

  02/16/2012, sint maartensdijk door 'Mevrouw' C.W. bijl
 • Vanaf 2004 hebben we het tijdschrift "Toer Actief. Nog steeds vinden we dit een fantastisch mooi blad met veel en goede informatie en aanbiedingen. Reeds verschillende wandelingen gemaakt in onze provincie Noord-Holland en in Gelderland. De wandelingen zijn heel goed aangegeven en kans tot misslopen is er niet. Hele goede informatie tijdens de wandelingen. Heb voor de komende vakantie weer 6 wandelingen gereed liggen.Zou het blad niet willen missen. Dank!

  07/18/2010, Alkmaar door 'Mevrouw' C.W. Lantman
 • Ik heb ook als cadeau in mijn kerstpakket, Touractief gekozen. Leuk blad, voor mensen die graag fietsen en weer eens wat anders willen zien/ontdekken. Veel praktische info en wetenswaardigheden over fietsen, steden, uitstapjes en tochten. Zeker een goed blad en een aanvulling op de bestaande bladen. Aan te bevelen!

  04/10/2010, Vlissingen door 'Meneer' C.W. Huiser
 • Als kerstpakket mocht ik een tijdschrift kiezen. Dat is toeractief geworden. Ik heb genoten van het eerste blad dat ik ontving. Veel info over wandelen, fietsen, steden, natuurgebieden, practische informatie enz. Ik kijk al weer uit naar het volgende nummer!

  02/24/2010, Leusden door 'Meneer' C.W. Harten
Kadobox

Beoordeel Toeractief

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.