De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Vriendin

Beoordelingen Vriendin Magazine

Vriendin

Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Iedere week lees je de mooiste persoonlijke verhalen die je raken, alles over relaties, beauty, mode, wonen en lekker koken. Interviews met bekende Nederlanders of andere Vriendin-lezeressen. Daarnaast biedt Vriendin veel inspiratie voor gezellige uitjes en sportieve tripjes. Abonnees van Vriendin kunnen mee profiteren van speciale acties. Zo maak je regelmatig kans op leuke kortingen en cadeaus. Vriendin. Echt. Zoals jij.

 • Voor de gewone, alledaagse, niet juppenvrouw, is de vriendin een tof blad, met betaalbare mode en interieurideen voor de kleine beurs!! Dat is de kracht van Vriendin!

  11/07/2012, Den Haag door 'Mevrouw' C.W. Hoorn
 • Ik vind Vriendin een superleuk blad, na al eerder lid te zijn geweest, maar wegens financiele problemen het op te moeten zeggen, ben ik nu weer lid. Omdat ik hem cadeau heb gekregen van een Vriendin, hartstikke lief. Ik ga er s\'middags altijd even voor zitten en lees hem dan van voor naar achter helemaal. Helemaal Top!!

  10/03/2012, Oosterwolde Fr door 'Mevrouw' C.W. Hofstra
 • super eigentijds blad waar van alle hedendaagse dingen iets in staat voor jonge meiden tot oma's is het blad geschikt echt een familie blad wat zelfs door mannen met plezier gelezen word!

  07/15/2012, ZUIDLAREN door 'Mevrouw' C.W. brouwer
 • Heerlijk blad, leest lekker weg, goede actuele onderwerpen.. Dit is het eerste blad dat ik helemaal lees!

  05/22/2012, Enschede door 'Mevrouw' C.W. Opdam
 • Vriendin is een heel leuk blad. Ik ben 46 jaar en lees het met plezier maar mijn dochter van 18 jaar ook. Het is een blad voor elk wat wils en zo onderscheidt dit blad zich van andere bladen.

  05/21/2012, Gouda door 'Mevrouw' C.W. van den bossche
Kadobox

Beoordeel Vriendin

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.