De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Zoom.nl

Beoordelingen Zoom.nl Magazine

Zoom.nl

Zoom is het magazine over fotografie. Met Zoom beleef je nog meer plezier aan je digitale camera. De gevarieerde mix van heldere cursussen, leerzame workshops en nuttige aankoopadviezen zorgen dat je nog mooiere foto's zal maken. Ook ontvang je toegang tot de Zoom fotocursussen op video via je smartphone, tablet of desktop. Zoommunity: Upload je mooiste foto's op Zoom en krijg feedback en mogelijk komt jouw foto in het volgende magazine Zoom Fotowedstrijden: Doe mee aan de verschillende fotowedstrijden en maak kans op mooie prijzen!Zoom Abonneevoordeel: Als abonnee ontvang je korting op allerlei fotografie accessoires

  • Een zeer interessant blad voor de fotograaf. Heb alleen nooit begrepen waarom het ook video zegt te behandelen, terwijl er vaak maar een paar pagina's zijn. Wat mij betreft mag het er ook helemaal uit.

    04/04/2009, Zaandam door 'Meneer' C.W. Groenhoff
  • Ik ben uitermate tevreden met het fototijdschrift ZOOM, en na een proefperiode overgegaan naar een vast abonnement, en hoop dat de redactie het hoge niveau kunnen handhaven,pet af en succes.

    02/11/2009, Leiden door 'Meneer' C.W. Verdonk
Kadobox

Beoordeel Zoom.nl

Vertel wat je van dit tijdschrift vindt en maak kans op een
Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50,-

*
*
*
*
*
*
Klik aub op de checkbox hieronder:
(Het vierkantje voor de tekst)

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.