De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Abonnement kado geven

Abonnement kado geven


Een kado abonnement is een leuk en origineel cadeau voor iedereen! Doordat je kunt kiezen uit een groot aantal vrouwenbladen, mannenbladen, jeugdbladen of een cadeau abonnement op een dagblad of TV gids is er voor iedere ontvanger wel een passend abonnement te vinden. Ook kun je bij iedere gelegenheid een abonnement kado geven. Het is altijd origineel!
Is de ontvanger geïnteresseerd in mode, in gezondheid of lifestyle? Of is het een echte sportliefhebber, houdt hij of zij van tuinieren of is het een echte tiener die graag alles wilt weten over zijn of haar favoriete sterren? De keuze aan kado abonnementen is enorm! Maar welk abonnement je ook uitkiest om kado te geven, alle kado abonnementen stoppen automatisch.  

Populaire kado abonnementen voor mannen zijn bijvoorbeeld Elsevier, Voetbal International of Men's Health. Voor vrouwen staat Happinez, Psychologie Magazine en Landleven hoog op het wensenlijstje. En wanneer je op zoek bent naar een leuk kado abonnement voor een meisje dan heb je zeker succes met Meiden Magazine of Hitkrant. Voor jongens is een kado abonnement op GOAL! Magazine of Zo Zit Dat helemaal te gek.

Een cadeau abonnement bestellen via 123tijdschrift.nl is nu nog leuker doordat je ook een ontzettend leuke felicitatiebon kunt maken. Nadat je een kado abonnement hebt besteld kun je kiezen uit verschillende thema's voor je felicitatiebon. Denk bijvoorbeeld aan een felicitatiebon voor een verjaardag, Moederdag of Vaderdag. Of wanneer je iemand beterschap wilt wensen of wilt bedanken dan is er een speciale felicitatiebon beschikbaar. Allemaal thema's die aansluiten bij de gelegenheid die past bij het geven van een kado abonnement! Door middel van een eigen tekst kun je de felicitatiebon nog persoonlijker maken. Nadat je de bon hebt samengesteld, kun je deze uitprinten of versturen per e-mail. Zo wordt het geven van een cadeau abonnement nog veel leuker!