De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

GTO

4 nummers voor 16,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Abonnementen met kado

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Abonnementen met kado


Op 123tijdschrift.nl vindt u het grootste assortiment van abonnementen met kado. U profiteert dus niet alleen van abonnementen met een aantrekkelijke korting, u ontvangt ook nog eens een leuk kado bij uw abonnement.

Indien u een abonnement heeft gevonden waarbij een kado wordt aangeboden, dan kan het ook zijn dat dit wordt omschreven als een abonnement met een welkomstgeschenk of een abonnement met een premium. In alle gevallen betekent het hetzelfde en kunt u een leuk extraatje verwachten. Veelal staat er onder het abonnement een korte omschrijving van het cadeau dat u gaat ontvangen. Indien u klikt op "lees meer" dan krijgt u meer informatie over het cadeau, denk hierbij aan productspecificaties als type, kleur, maat, etc.

Indien het een groot of zwaar kado betreft, dan kan het zijn dat er extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Dit geldt dan alleen voor de verzending van het kado en niet voor het abonnement zelf. Deze kosten staan in dat geval duidelijk vermeld bij het bestellen van uw abonnement met een welkomstgeschenk.

Het assortiment van abonnementen met een kado wisselt geregeld. Wekelijks zijn er wel nieuwe tijdschriftabonnementen waarbij een premium wordt weggegeven. U kunt hierbij denken aan diverse mannenbladen, vrouwenbladen en zelfs TV gidsen en dagbladen die een welkomstgeschenk bij hun abonnement aanbieden.

Het type kado verschilt overigens wel per keer en per titel. De ene keer ontvangt u bijvoorbeeld een cadeaubon of kaartjes voor een evenement. De andere keer kan het bijvoorbeeld een mooie tas zijn of zelfs een gloednieuwe tablet die kado wordt gegeven. Let ook op acties waarbij u kans maakt op een geweldig cadeau. U ontvangt dan niet gegarandeerd een kado bij uw abonnement, maar u dingt wel mee naar bijvoorbeeld een nieuwe keuken, een ipad of een ander groot kado.

Wacht dus niet langer en laat u verrassen door het aanbod van abonnementen met kado.