De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van AutoWeek
(3 van 5 recensies)

AutoWeek

Het grootste autoblad van Nederland

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
54 nummers
Doorlopend 1 jaar
-31%
240,30 165,60
1 jaar
240,30
31 % korting
165,60

AutoWeek

AutoWeek is het grootste autoblad van Nederland met wekelijks het laatste autonieuws, de beste autotest, exclusieve lezersacties en unieke achtergrondverhalen. Autoweek is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van auto's en elke week komen alle aspecten van het autorijden aan bod. Je leest over nieuwe en gebruikte auto's, objectieve testen en rij-impressies van de net gelanceerde modellen. Met het tijdschrift Autoweek krijg je alle informatie over autorijden in een overzicht. Voor de moderne automobilist die up to date wil blijven is AutoWeek dan ook een must! Bestel nu AutoWeek met korting! 

Verschijning: wekelijks

Beoordelingen

  • over  AutoWeek cadeau abonnement

    Prima, ik kan niet meer zonder.

  • over  AutoWeek cadeau abonnement

    Het is een zeer fijn blad om door te lezen. Daarnaast zitten er leuke testen in over auto\'s en ook veel nieuws over nieuwe modellen, veranderingen aan modellen en extra\'s.

  • over  AutoWeek cadeau abonnement

    Autoweek is een leuk blad voor automobilisten en autogekken. Er staan leuke artikelen in en ook nuttige informatie. De vraagbaak en het klokje rond, vind ik ook altijd er leuk om te lezen. De auto testen vind ik ook altijd erg leuk, maar er moeten ook meer testen komen van normale/gemiddelde auto's, niet alleen het hogere segment! verders vind ik het blad top! Een echte aanrader

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!