De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Avrobode
(4 van 21 recensies)

Avrobode

Met Avrobode heeft u een overzichtelijke tv-gids in handen.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
26 nummers
Doorlopend half jaar
-58%
31,20 13,-
52 nummers
Doorlopend 1 jaar
-60%
62,40 25,-
half jaar
31,20
58 % korting
13,-
1 jaar
62,40
60 % korting
25,-

Avrobode

Avrobode is een zéér overzichtelijke en duidelijke televisiegids, waarin u wekelijks een handig overzicht vindt van alle populaire tv-zenders. Ook krijgt u iedere week veel achtergrondinformatie over tv-programma's en interessante interviews met spraakmakende personen. Geen andere gids heeft zoveel aandacht voor cultuur. Met onder andere nuttige uittips voor muziek, theater en musicals. Ten slotte maakt de ruime aandacht voor radio; steeds zeldzamer in gidsen; de gids compleet. Avrobode in het kort: Overzichtelijke en uitgebreide tv-informatie met een helder overzicht van de radioprogramma´s en de beste uittips voor muziek, theater en musical.

Beoordelingen

  • over  Avrobode cadeau abonnement

    Een heleboel informatie,leuke collums van verschillende bn ers en zeer overzichtelijk.Goede inhoudsbeschrijving van programma\'s en films. Had mijn abonnement opgezegd en wilde digitaal gaan, maar mist het blad zo!,! Snel weer abbonee geworden.

  • over  Avrobode cadeau abonnement

    overzichtelijk programmablad

  • over  Avrobode cadeau abonnement

    Ik vind de opzet goed. Helder en eenvoudig. Ook gelukkig niet veel reclame, als waar je mee wordt dood gegooid bij veronica. wel mis ik vaak info bij aflevering van series. Op dit terrein kan de avro-bode nog wel belangrijk verbeteren. Anders heb ik genoeg aan het wekelijkse programma-overzicht in de telegraaf.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!