De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Bit
(4 van 2 recensies)

Bit

Hét magazine voor paardenliefhebbers.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Aflopend 3 maanden
-5%
23,25 22,-
10 nummers
Doorlopend 1 jaar
-19%
7,75pm 6,56pm
3 maanden
23,25
5 % korting
22,-
1 jaar
92,95
19 % korting
6,56pm

Bit

Bit heeft inhoud én fun en wil paardiefhebbers inspireren met interviews, reportages, video?s, workshops en evenementen op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn. 10 keer per jaar verschijnt het onafhankelijke glossy magazine boordevol interessante artikelen, mooie foto?s en praktische informatie. Het themanummer Bit Mode is een extra dikke uitgave met vaste rubrieken die je van ons gewend bent, maar ook nieuwe rubrieken over mode en lifestyle en natuurlijk onze famous fotoshoot. Lees ine exclusieve artikelen of bekijk instructievideo?s via Bit Premium (alleen voor Bit-leden) waar en wanneer het jou uitkomt. Doe mee met leuke tests, blijf op de hoogte van Bit-events en maak kans op mooie prijzen. Bit-leden hebben een streepje voor!  In de Bit-webshop ontvang je 20% korting en regelmatig krijg je per mail een exclusieve aanbieding of cadeau van prachtige producten.  Je kunt met korting meedoen aan activiteiten en gratis of met korting de leukste evenementen bezoeken! 

Beoordelingen

  • over  Bit cadeau abonnement

    BIT is leuk, maar erg commercieel en de layout bestaat veelal uit commerciele advertenties. IMO te weinig informatieve onderwerpen, vaak over het traditionele rijden, het is leuk om te krijgen als abbonement, maar ik vind het zelf te duur om zelf te kopen. De proefabbonementjes zijn beter in prijs/kwalitiet!

  • over  Bit cadeau abonnement

    Bit is een erg mooi "glossy" tijdschrift. Maar helaas zijn de artikelen naar mijn mening nogal saai. Het tijdschrift is al lange tijd hetzelfde van opzet, en zou best eens wat vernieuwing mogen ondergaan. De manegetest vind ik overigens wel altijd erg goed.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!