De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Burda
(5 van 9 recensies)

Burda

Het 'Doe-Het-Zelf tijdschrift' bij uitstek voor de modebewuste vrouw.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
6 nummers
Doorlopend 6 maanden
Geen
39,- 39,-
14 nummers
Doorlopend 14 maanden
-14%
91,- 78,-
6 maanden
39,-
0 % korting
39,-
14 maanden
91,-
14 % korting
78,-

Burda

Burda is het grootste internationaal verspreide tijdschrift voor zelfmaakmode. In meer dan 100 landen volgen actieve en creatieve vrouwen de ongeëvenaard modieuze lijn en de vakkundige perfectie van de Burda patronen. Burda geniet al 45 jaar wereld faam. Burda is gericht op het selecteren en vertalen van nationale en internationale trends, van waaruit mode gecreëerd wordt voor miljoenen vrouwen. Naast een uitgebreid assortiment modellen en patronen voor vrouw en gezin besteedt Burda in ieder nummer aandacht aan accessoires, handwerken, cosmetica, lichaamsverzorging en recepten.

Beoordelingen

  • over  Burda magazine abonnement

    Ook ik koop de Burda zodra deze uitkomt. Daarom maar weer besloten om een abonnement te nemen. Wat ik erg leuk vind aan de Burda is dat het apart en moderne kleding is wat er in staat. Ik met een klein maatje meer vind hierdoor ook kleding die door de "vollere"vrouw gemakkelijk gedragen kan worden. Burda ga zo door.

  • over  Burda magazine abonnement

    De Burda is een blad waarin niet alleen mode staat van deze tijd, maar ook mode die door alle jaren heen te dragen en te combineren is. Ook is de Burda een heel goed blad om kostuums uit te halen voor theater hobby's. Door de combineren van verschillende patronen, krijg je de meest waanzinnige kostuums. Mijn enige puntje is dat de uitleg die bij de patronen staat, soms wel iets duidelijker of uitgebreider mag.

  • over  Burda magazine abonnement

    Ik kijk iedere keer weer uit naar het tijdstip dat de nieuwe Burda verschijnt. De modellen zijn modieus en altijd modern. Als ik even tijd heb spit ik ze door en vind altijd iets dat interessant is om te maken. Mijn complimenten.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!