De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Computerbladen

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen in deze categorie beschikbaar.

Naar andere aanbiedingen

Computerbladen


De goedkoopste abonnementen op de leukste computerbladen vindt u bij 123tijdschrift.nl. Wij hebben bijna alle grote titels in ons assortiment. Of u nu een beginner of gevorderde computergebruiker of zelfs programmeur of ontwikkelaar bent, wij hebben voor iedere computerliefhebber wel een leuk tijdschrift in ons assortiment!
Computer! Totaal is het blad voor iedereen die zijn computer serieus neemt en staat vol met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van computers. Tips & Trucs is een zeer praktisch computerblad voor actieve pc-gebruikers met nuttige en praktische informatie om direct mee aan de slag te gaan. Computer easy is het blad voor mensen met weinig computerervaring. In dit blad vindt u diverse basiscursussen en handige tips om meer uit uw pc te halen.

Ook hebben wij diverse vakbladen over de IT-sector. Wat dacht u van een abonnement op Computer Business Magazine (CBM)? Het maandelijkse vakblad voor resellers van ict-producten en diensten voor de zakelijke ICT-markt. Of een gespecialiseerd vakblad als ICTZorg? Het vakblad voor professionals in de zorg die werken met ICT als EPD en ECD.

Ook hebben wij naast onze computerbladen diverse computer- en multimedia gerelateerde bladen in ons assortiment. Bekijk ook onze fotobladen, gamesbladen en Video tijdschriften.

Op welk niveau u ook met computers bezig bent, waar uw interesses ook precies liggen, wij hebben altijd een tijdschrift wat bij u past in het assortiment. Onze tijdschriften zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Regelmatig hebben wij ook diverse acties waarbij u de leukste presentjes bij uw abonnement krijgt. Bovendien profiteert u bij ons van de hoogste kortingen. Bekijk hier alle computerbladen en laat u verrassen door ons aanbod.