De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Dagbladen

Dagbladen


Ben jij opzoek naar interessante dagbladen? Bij 123tijdschrift.nl vind je een uitgebreid assortiment aan populaire kranten. Wij hebben zowel landelijke dagbladen als regionale dagbladen in ons assortiment.

Wij hebben diverse leuke proefabonnementen en abonnementen op de beste dagbladen voor jou in de aanbieding met kortingen tot wel 89%! Ook zitten er regelmatig leuke extraatjes bij, zodat je nog meer kunt genieten van het laatste nieuws.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op De Telegraaf? De Telegraaf brengt je maar liefst 6 dagen per week het nieuws uit het binnen- en buitenland, sport, showbizz en ander interessant nieuws. De Telegraaf is een uitgebreide en betrouwbare krant. Of wil je liever een abonnement op het AD Algemeen Dagblad? Het Algemeen dagblad houd je altijd op de hoogte van het actuele nieuws. Met een abonnement op het Algemeen Dagblad hoef je dus niks te missen. Deze krant is makkelijk leesbaar en bevat veel illustraties. Misschien ben jij meer geïnteresseerd in een abonnement op een regionaal blad. Dan hebben wij voor jou Dagblad van het Noorden. Deze krant is voor mensen uit de provincies Groningen en Drenthe. Naast regionaal nieuws, staat er ook landelijk en wereldwijd nieuws in dit dagblad. Woon jij ook in deze provincies? Dan past deze krant bij jou. Of ontvang je liever het nieuws uit het buitenland? Neem dan een abonnement op 360 Magazine en lees het beste van de internationale pers.

Nieuwsgierig of jouw regio ook een eigen krant heeft? Bekijk dan onze uitgebreide rubriek met regionale dagbladen. Tevens bestaat ons aanbod van landelijke dagbladen ook uit een uitgebreid assortiment.

Wil jij ook op de hoogte blijven van het nieuws en de laatste actualiteiten? Bestel dan hier een abonnement op jouw favoriete dagblad. Voor elke liefhebber heeft 123tijdschrift.nl wel een passend dagblad beschikbaar. Je profiteert direct van onze nieuwste aanbiedingen bij een abonnement naar keuze.