De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
(3 recensies)

Eindhovens Dagblad

Maak nu voordelig kennis met het Eindhovens Dagblad

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
24 nummers
Aflopend 4 weken
-91%
46,80 4,-
+ de hele week digitaal lezen
+ de hele week digitaal lezen

Speciale aanbieding

?Compleet:

Uw krant 6 dagen per week thuisbezorgd
Dagelijks de krant op uw tablet, PC en smartphone
Inclusief de dikke weekendkrant met het &Magazine

312 nummers
Doorlopend 1 jaar
Geen
203,88 3,92 per week
Digitaal
Digitaal

Speciale aanbieding

Digitaal:

Dagelijks de krant op uw tablet, PC en smartphone

4 weken
46,80
91 % korting
4,-
1 jaar
203,88
0 % korting
3,92 per week

Je bestelling

Selecteer een pakket
Looptijd abonnement
Selecteer een periode
Welkomstcadeau
Selecteer een welkomstcadeau
Je bespaart € (-%)

Je komt in aanmerking voor % korting

  • Dit abonnement is
* Verplichte velden
*
*
*
*
*
*
*

Gegevens ontvanger:
*
*
*
*
*
Kies jouw betaalmethode

Ik machtig hierbij De Persgroep Nederland B.V. om het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn bankrekeningnummer.

LET OP! Bankgegevens dienen overeen te komen met de adresgegevens van de aanvrager.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van 123tijdschrift.

Eindhovens Dagblad

Maak nu voordelig kennis met het Eindhovens Dagblad. Een compacte, handzame en complete krant op tabloidformaat met frisse, leesbare journalistiek, uitgebreide achtergrondinformatie en ruime aandacht voor het nieuws uit de regio.

Beoordelingen

  • over  Eindhovens Dagblad abonnement

    Ik vind het Eindhovens Dagblad een bijzonder fijn krant om te lezen. Het wereldnieuws, maar vooral het regionieuws is prettig om te lezen. Regelmatig stuur ik natuurfoto\'s in met verhaaltjes erbij, en deze zijn regelmatig geplaatst: heel bijzonder om mee tweernen aan deze krant, zodat andere lezers van mijn foto\'s en verhaaltjes kunnen genieten!

  • over  Eindhovens Dagblad abonnement

    Na geregeld bellen met het E.D. de krant toch nog zelden op tijd in de bus gehad.Meestal pas na de middag op de mat.Drie wekelijkse abonnement was al een week ingegaan maar geen krant,wel netjes opgelost met verlenging van een week.

  • over  Eindhovens Dagblad abonnement

    Ik vind het heerlijk om smorgens de krant lekker op tijd in de bus te krijgen en dat is ie dus ook. Goed op tijd. Verder vind ik het eindhovens dagblad heerlijk om te lezen niet zo'n sensatiekrant met allemaal onzin maar ook nieuws rond eindhoven heerlijk. Ik heb eigenlijk erg weinig te klagen dus Groetjes sylvia

De laatste 123tijdschrift.nl blogberichten over Eindhovens Dagblad

123tijdschrift.nl blog image

Megadeal: 5 weken regionaal nieuws voor maar €8,50

13-2-2015 Ben jij opzoek naar een regionaal dagblad en wil je deze voordelig uitproberen? Profiteer dan van deze megadeal van 123tijdschrift.nl. Je ontvangt nu 5 weken de krant voor slechts € 8,50 en het abonnement stopt automatisch! Maak snel je keus want deze deal loopt slechts tot 16 maart. De deelnemende dagbladen zijn: Brabants Dagblad, De Twentsche Courant Tubantia, BN DeStem, De Gelderlander, PZC, Eindhovens Dagblad, De Stentor. Bestel nu! Met dit proefabonnement ben je altijd en overal aangesloten op het nieuws uit jouw regio en daarbuiten. Je leest zes dagen per week het uitgebreide nieuws in de krant. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot het digitale nieuws. ...

The post Megadeal: 5 weken regionaal nieuws voor maar €8,50 appeared first on 123tijdschrift.nl blog.

Lees meer>>

Eindhovens Dagblad vernieuwt cultuurbijlages

 22-04-2013 – Het Eindhovens Dagblad heeft de cultuurbijlages in de krant en op de website vernieuwd. Donderdag is de site live gegaan, de papieren bijlage is drie weken geleden gestart. In de papieren cultuurbijlage is de mix van nieuws en informatie onder de loep genomen. Daarnaast is er ook een aantal nieuwe columnisten aangetrokken. Aan de de website is onder meer de rubriek Afdeling Kijk en Luister toegevoegd. In deze rubriek publiceert de redactie filmpjes, foto’s en ook geluidsopnamen van interessante dingen die in de regio (en daarbuiten) gebeuren. De papieren ED-Cultuurbijlage bestaat uit twaalf pagina’s (één keer per maand ...

The post Eindhovens Dagblad vernieuwt cultuurbijlages appeared first on 123tijdschrift.nl blog.

Lees meer>>

Aanbieding: 82% korting op regionale kranten

Een geweldige actie van 123tijdschrift.nl: 6 weken je favoriete dagblad voor slechts €9,95. Neem nu een abonnement op een Wegener titel en profiteer van maar liefst 82% korting. Bekijk hieronder de regionale dagbladen. Je kunt een abonnement nemen op: De Gelderlander, Brabants Dagblad, De Stentor, De Twentsche Courant Tubantia, BN DeStem en het Eindhovens Dagblad. Deze abonnementen bestaan uit speciale aanbiedingen met hoge kortingen tot maar liefst 82%. Je profiteert dus van extra veel voordeel. Bestel direct een abonnement en ontvang je favoriete krant super voordelig bij je thuis.

The post Aanbieding: 82% korting op regionale kranten appeared first on 123tijdschrift.nl blog.

Lees meer>>

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!