De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Elegance
(5 van 3 recensies)

Elegance

Elegance, de eerste glossy van Nederland

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
6 nummers
Doorlopend 8 maanden
-30%
35,70 24,99
12 nummers
Doorlopend jaar
-30%
71,40 49,99
8 maanden
35,70
30 % korting
24,99
jaar
71,40
30 % korting
49,99

Elegance

Sinds 1937 biedt Elegance maandelijks inspirerende en verrassende reportages en verhalen op het gebied van mode, beauty en lifestyle, kunst en cultuur en reizen en maatschappij. Steeds stijlvol vormgegeven en gefotografeerd en altijd gericht op de elegante, hoogopgeleide vrouw die graag haar interesses verder wil ontplooien. "Elegance is de chicste glossy van Nederland; stijlvol, met humor en diepgang." Anita Willemars, hoofdredactrice Elegance sinds 2008.

Beoordelingen

  • over  Elegance abonnement

    Alleen de uitstraling van het blad opzich is al mooi. Mooie, boeiende verhalen met interessante onderwerpen. Alles komt aan bod; van mode tot reizen, van kunst tot cultuur. Voor ieder wat wils dus! Wanneer ik dit blad in handen krijg ben ik uren zoet en wil ik absoluut niet meer gestoord worden!

  • over  Elegance abonnement

    Ik ken de Elegance al wat jaren en ben iedere keer weer blij als ik het glanzende magazine in mijn handen heb. Heerlijk een paar uur weg dromen met de Elegance op de bank. Ook de bezorging loopt ook.

  • over  Elegance abonnement

    Echt een mooi blad vol met leuke, boeiende interviews en mooie mode reportages. Ook veel aandacht voor kunst en cultuur evenementen. Ik word er iedere maand weer blij van als deze mooie glossy tussen de post op de mat valt.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!