De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Fitnessbladen

Fitnessbladen


De goedkoopste abonnementen op diverse fitnessbladen vind je altijd bij 123tijdschrift.nl. Wij beschikken over bijna alle grote titels op het gebied van fitness. Je bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Of je nu een beginner of professional bent, wij hebben voor iedere fitnessfanaat wel een leuk tijdschrift in ons assortiment!

Zo hebben wij bijvoorbeeld het blad Muscle & Fitness in ons assortiment. Muscle & fitness geeft je alle belangrijke informatie over serieuze fitness trainingen. In het blad vind je kracht- en fitness trainingen, dieet schema's en strategieën voor mannen en vrouwen. Daarnaast krijg je deskundig advies voor jouw persoonlijke niveau. Verder staat er in Muscle & fitness het actuele nieuws uit de fitnesswereld. Muscle en Fitness houdt je ook maandelijks op de hoogte van het nieuws en brengt je alles wat jij nodig hebt op het gebied van fitness.

Of wat dacht je van het blad Flex? Met een Flex abonnement zie je de echte bodybuilders en hoe ze hun massa en symmetrie ontwikkelen met hun trainingsschema's op het niveau van de echte kampioenen. Ook lees je natuurlijk over de bekende wedstrijdbodybuilders, wetenschappelijk onderbouwde voedingsartikelen en de wedstrijdverslagen. Kortom, Flex is het grootste en meest informatieve bodybuilding magazine.

Wellicht vind je een abonnement op Men's Health interessant? Men's Health is het lifestyle magazine voor de Nederlandse man. Er wordt in dit blad aandacht besteed aan zaken die iedere man wil weten. Men's Health vertelt je hoe je met minimale inspanning maximaal resultaat kunt boeken. Zo krijg je bijvoorbeeld interessante weetjes over hoe jij stress kunt verminderen en er juist een lading energie voor terug kunt krijgen. Daarnaast krijg je handige styling tips.

Op welk niveau je ook met fitness bezig bent, wij hebben altijd een tijdschrift dat bij jou past in het assortiment. Bovendien profiteer je bij ons van de hoogste kortingen. Zo betaal je niet teveel voor een abonnement naar keuze. Bekijk hier alle fitnessbladen en laat je verrassen door ons aanbod.