De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Foodies
(5 van 3 recensies)

Foodies

Het fijne van eten

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Doorlopend 3 maanden
-16%
17,85 15,-
6 nummers
Doorlopend half jaar
-30%
35,70 25,-
8 nummers
Doorlopend 8 maanden
-37%
47,60 30,-
10 nummers
Doorlopend 10 maanden
-41%
59,50 35,-
12 nummers
Doorlopend een jaar
-44%
71,40 40,-

Foodies

Foodies is hét magazine voor mensen die gek zijn op koken. Voor mensen die culinaire inspiratie zoeken, die hongerig zijn naar alles wat met eten te maken heeft. Foodies combineert recepten van pure gerechten met achtergrondinformatie over alle denkbare onderwerpen op kookgebied. De recepten variëren van eenvoudig en snel voor doordeweeks, tot uitgebreider in het weekend. Bij Foodies staan smaak, authenticiteit en seizoensproducten centraal. Foodies richt zich op mensen met een passie voor smaak.

Beoordelingen

  • over  Foodies cadeau abonnement

    Ik heb net een jaarabonnement besteld voor de verjaardag van mijn schoonzoon. Hij koopt FOODIES iedere maand los en ik heb er al heerlijke maaltijden gegeten door recepten uit de FOODIES. Een vrolijk uitziend en goed verzorgd blad. Een echte aanrader !!!

  • over  Foodies cadeau abonnement

    Wij zijn fan! We koken elke dag een gerecht en hoeven alleen de pagina maar om te slaan ;) Vanmorgen zei mijn vriend: ik neem de Foodies even mee naar het werk, kan ik even een gerecht voor vanavond uitkiezen! Hoe makkelijk!

  • over  Foodies cadeau abonnement

    Vanochtend bij de mondhygieniste lag in de wachtkamer het blad FOODIES.Ik heb het goed bestudeerd en was meteen om!Zoveel heerlijke en gemakkelijke recepten stonden erin. Ook een planning van uur tot uur voor een heel diner voor 8 gasten. Geweldig. Vanmiddag ga ik meteen een blad kopen. Vr.Grt.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!