De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Fotobladen

Fotobladen


De meest inspirerende fotobladen vind je bij 123tijdschrift.nl. Of je nu hobbyist bent, amateur, student of (semi-) professionele fotograaf, houdt van analoog of digitaal, voor ieder is er wel een geschikt fotoblad in ons assortiment beschikbaar.

Wat dacht je van een abonnement op CHIP FOTO-VIDEO digitaal een zeer uitgebreid fototijdschrift met alles wat jij wilt weten over digitale camera's. Of een abonnement op P/f Professionele Fotografie? Dit blad is al meer dan 25 jaar het fotografieblad van Nederland voor beroepsfotografen en andere mensen met een brede interesse in fotografie. Met elke editie doe je veel inspiratie op, lees je alles over techniek. Ook vind je P specials, interviews, alles voor portfolio en natuurlijk nog veel meer. Verder hebben wij in ons assortiment het tijdschrift Zoom.nl. Dit is het tijdschrift over fotografie en leert je om nog meer uit je digitale camera te halen met de handige cursussen, workshops en praktische aankoopadviezen. Zoals je kunt lezen hebben wij interessante fotobladen in assortiment. Weet jij al op welk blad je wilt abonneren?

Is fotografie jouw hobby en passie? Wil je ook graag de beste camera kopen en een keuze maken uit de verschillende soorten camera's als Nikon, Panasonic, Olympus, Sony, Canon en nog veel meer soorten camera's? Droom je er van om topfoto's te maken van allerlei interessante onderwerpen en wil je deze graag delen met andere (beroeps)fotografen? Heb je een voorkeur voor een bepaald soort fotografie? Of wil je stiekem van fotograferen je beroep maken en de prijs winnen voor de beste foto? Kies dan nu het perfecte fotoblad uit onze prachtige fotobladen en maak je dromen op het gebied van fotografie waar. Wacht dus niet langer, maak direct jouw keuze en abonneer je op jouw favoriete fotoblad!