De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 

weekaanbieding

Kek Mama

4 nummers voor 19,95

Nieuwsbrief

Krijg 3,50 korting op je volgende aankoop! Schrijf je in voor de
e-mailnieuwsbrief.

Gezondheidsbladen

Gezondheidsbladen


Vind u een goed gezondheid ook zo belangrijk? Dan passen de gezondheidsbladen van 123tijdschrift.nl bij u. Wij beschikken over een breed assortiment aan gezondheidsbladen. Zo vindt u altijd het abonnement dat het beste bij u past.

Wat dacht u van een abonnement op Dr. Yep Jaargids? In dit blad worden meer dan 32 aandoeningen beschreven door 60 specialisten op medisch gebied. U krijgt met een abonnement op Dr. Yep hulp bij het vinden van de beste zorg, behandelmethodes en zorginstellingen. Dit betrouwbare blad helpt u om de juiste keuze te maken. U kiest met dit blad voor de beste zorg. Of heeft u toch liever een abonnement op het tijdschrift GezondNU? Dit tijdschrift staat vol met informatie over gezondheid, psyche en voeding. U kunt onder andere productinformatie, columns, persoonlijke verhalen, handige tips en adviezen lezen. Dit blad helpt u om gezond te blijven en om gezonde keuze te maken in het leven. Of is het Wellness Magazine iets voor u? Dit tijdschrift is één van onze populaire wellness magazines helemaal gericht op ontspanning. Het is dan ook het enige grootste Wellness glossy van Nederland. In dit magazine wordt alles over uw innerlijk en uiterlijk beschreven. Alle informatie die u nodig heeft om u beter te voelen en er beter uit te ziet, staat in dit magazine. Tevens staat er ook informatie in over beauty, spa's, wellness producten, wellness locaties in binnen- en buitenland.

Uiteraard zijn dit niet alle gezondheidsbladen van 123tijdschrift.nl. U vindt hierboven nog veel meer tijdschriften over gezondheid.

Kies nu uw favoriete tijdschrift en ontvangt hoge korting op de abonnementsprijs. Zo weet u zeker dat u altijd de laagste prijs betaald op een tijdschrift naar keuze. Dus abonneer u snel op één van de bovenstaande gezondheidsbladen en profiteer van onze beste acties.