De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van gezondNU
(5 van 8 recensies)

gezondNU

gezondNU, gezond blijven

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
4 nummers
Aflopend 4 maanden
-29%
21,- 15,-
6 nummers
Aflopend Half jaar
-44%
31,50 17,50

gezondNU

gezondNU is hét onafhankelijke magazine over gezondheid, voeding en psyche. gezondNU werkt samen met een grote groep artsen en wetenschappers, brengt de nieuwste medische ontwikkelingen en maakt duidelijk wat deze voor u betekenen. Via inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips en adviezen, helpt gezondNU u gezond te blijven.

Beoordelingen

  • over  gezondNU

    Hierbij een heel groot compliment voor dit blad.Een aantal jaren geleden stond er een verhaal over de boswachtersziekte in (de ziekte van lyme)Ik liep al een jaar bij de dokter met pijn, zonder een diagnose te vinden. Ik herkende alles in het verhaal en wou een bloedtest laten doen, wat de dokter eerst weigerde, want we voelen allemaal wel eens wat. Na aandringen heeft hij toch de test gedaan, Uitslag: ziekte van lyme en dit heb ik nog redelijk op tijd ondekt DANKZIJ GEZOND NU BEDANKT!

  • over  gezondNU

    Een tijdschrift voor een grote doelgroep,waarin productinformatie,ervarigen van gewone mensen,ziektebeelden,informatie over gezond eten en leven,levensfasen,columns en dossiers aan bod komen.De leuke recepten spreken mij erg aan.Een aanrader om op een ontspannen manier je bewust te worden van levenszaken.

  • over  gezondNU

    Zeer informatief blad!Helpt je \'gezonde\' keuzes te maken. Altijd weer wat nieuws wat je niet in andere bladen leest

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!