De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van GOAL! magazine
(5 van 6 recensies)

GOAL! magazine

Het blad voor de toekomstige profvoetballers!

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
5 nummers
Aflopend 5 maanden
-13%
17,25 14,95

GOAL! magazine

GOAL! is het grootste voetbalmagazine voor jonge voetballiefhebbers. Als echte fan mag je dit blad niet missen! Alle nieuwtjes over jouw voetbalhelden uit binnen- en buitenland vind je elke maand in het blad: van Ronaldo tot Messi, van Beugelsdijk tot Rutjes. Ook staat GOAL! boordevol Tips&Trucs op het gebied van voetbal. GOAL! heeft te gekke posters met jouw voetbalhelden! Vaak word je ook nog verrast met een voetbalcadeautje bij het blad.

Beoordelingen

  • over  GOAL! magazine cadeau abonnement

    Ik vindt het blad helemaal super. Ik hou niet van lezen mijn ouders moeten altijd tegen mij zeggen ga eens lezen. Maar nu niet meer sinds ik lid ben geworden van Goal lees ik heel graag en de posters erin vindt ik geweldig, mijn kamer hangt er vol mee. groetjes Jessey

  • over  GOAL! magazine cadeau abonnement

    Mooi glossy en vooral leesbaar tijdschrift dat helemaal aansluit bij jeugdige voetballers en voetballiefhebbers. Perfect mix van informatie/posters/verhalen en leuke dingen.

  • over  GOAL! magazine cadeau abonnement

    Mijn zoon van 9 jaar vindt het een geweldig blad. Het blad staat vol met weetjes, spelletjes, en verhalen. En de mooie voetbalposters maken het helemaal af!

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!