De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Handwerken zonder Grenzen
(5 van 2 recensies)

Handwerken zonder Grenzen

Het grootste handwerkblad van Nederland.

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Doorlopend 6 maanden
-15%
26,85 22,95
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-6%
42,50 39,95

Handwerken zonder Grenzen

Het grootste handwerk blad van Nederland. Handwerken zonder Grenzen is een magazine waarin u artikelen kunt lezen over handwerk technieken waarbij de textiel de boventoon voert. De onderwerpen kunnen uit ons eigen land, de landen om ons heen, maar ook van heel ver komen. Traditie, folklore en historie zijn hierbij sleutelwoorden. Voorwerpen en gebruiken uit vroeger dagen kunnen heel interessante bronnen zijn voor het maken van nieuw eigentijds handwerk. Handwerken zonder Grenzen probeert een zo groot mogelijke afwisseling in technieken te behandelen.. Verder vindt u in iedere Handwerken zonder Grenzen de vaste rubriek \'Gaan zien, gaan doen\', waarin u alles leest over tentoonstellingen, workshops en cursusmogelijkheden op het gebied van textiel. Het magazine biedt daarnaast iedere keer weer interviews met bijzondere en soms zelfs spraakmakende handwerk(st)ers.

Beoordelingen

  • over  Handwerken zonder Grenzen cadeau abonnement

    En geweldig blad, ik heb alle nummers , en hoop er nog heel lang plezier van te hebben. Ga zo door, het laatste nummer was weer fantasties.!!!

  • over  Handwerken zonder Grenzen cadeau abonnement

    Een erg leuk blad vol wetenswaardigheden op textiel gebied. Interressante dingen uit binnen en buitenland! Wat mij als textielfreak weer inspiratie geeft en me heerlijk kan verliezen in ontwerpen bedenken tijdens het lezen van de rubrieken. Bravo, ga zo door!!!!!! Groetjes Linda

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!