De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Happinez
(5 van 11 recensies)

Happinez

Happinez magazine, het eerste mindstyle magazine

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
8 nummers
Aflopend 1 jaar
-27%
54,- 39,50

Happinez

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit. Het voegt hiermee een dimensie toe aan thema's als leven en werken, wonen, gezondheid, reizen en natuur, kunst en cultuur. Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer zowel wil inspireren met interviews, reportages en achtergrondartikelen als met prachtige fotografie en een bijzondere vormgeving. Happinez verschijnt 8 keer per jaar.

Beoordelingen

  • over  Happinez abonnement

    ik ben heel bly met u tydschriftstaat veel in te lezen en om te leren.heb het voor myn verjaardag gekregen.bedankt.

  • over  Happinez abonnement

    Het is een mooi luxe tijdschrift en er staan veel waardevolle tips in. Ik vond het blad op een leestafel in een Grand café,en na geregeld het blad daar te lezen, was het de moeite zeker waard om een abonnement op Happinez te nemen. Mooi inspirerend blad om te bundelen.

  • over  Happinez abonnement

    Happinez is een blad waar je echt gelukkiger van wordt. Interessante artikelen, prettig leesbaar en in prachtige kleuren gedrukt. Zelfs de advertenties lees je voor je plezier!

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!