De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Herenhuis
(5 van 3 recensies)

Herenhuis

Wonen met respect voor historie

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
3 nummers
Doorlopend een half jaar
-37%
15,75 10,-
6 nummers
Doorlopend 1 jaar
-37%
31,50 20,-

Herenhuis

Herenhuis is een magazine boordevol informatie, ideeën en praktische tips over het bewonen van historisch waardevolle panden. Een magazine voor iedereen die zelf een karakteristiek pand bewoont, of dit graag zou willen. Kortom, voor iedereen die 'wonen met respect voor historie' een warm hart toedraagt.

Beoordelingen

  • over  Herenhuis abonnement

    Ik ben sinds een half jaar abonee van Herenhuis, en ik vind het een geweldig blad, ook als metselaar-zzp heb ik er wat aan, ondertussen heb ik alle nummers, ook de nabestelde, al 3 of 4 keer gelezen en bekeken, vooral de foto's met de authentieke gevels en het snijvoegwerk. Gewoon super!!!

  • over  Herenhuis abonnement

    Ik vind het een erg leuk blad, veel waardevolle (achtergrond) informatie, leuke artikelen, mooie foto's en advertenties die ook weer interessante info bevatten. Ik heb het mijn ouders ook laten lezen en ook zij zijn heel enthousiast. Een prachtig, informatief blad. Ik denk dat iedereen die begaan is met ons cultureel erfgoed dit blad positief zal beoordelen.

  • over  Herenhuis abonnement

    Mij sprak het stukje van het voormalige kadaster aan het Groote Oost in Hoorn er aan. Als kind heb ik daar wat gespeeld. Een oom en tante van mijn vader waren daar congierse en moesten de grote kolenkachels stoken en de zaak van binnen schoonhouden.Machtig de hoge grote lokalen,de houten trappen met soms uitgesletentreden,de balies de open en dicht konden.Ik keek daar naar de benen van de voorbij gangers en rende in de gang met de voorraadkast en het kolenhok. En achteraan had je nog een tuinkamer.Dan nog een tussetussen doorgangetje wat het ene gebouw met het andere verbond met halletje en wc dan weer een paar treetjes op dan kwam je in de aanbouw. Ja en als laatste de grote tuin met aan het eind precies achter de toenmalige schutting de notenboom en het kapelletje. Ik herken het nu niet meer terug

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!