De mooiste magazines De grootste keus De leukste acties
 
Cover van Historia
(5 van 3 recensies)

Historia

Historia, historische verhalen die je bijblijven!

Aantal Type Periode Korting Van Voor  
6 nummers
Doorlopend 9 maanden
-29%
41,70 29,50
9 nummers
Doorlopend 1 jaar
-40%
62,55 37,50
18 nummers
Doorlopend 2 jaar
-44%
125,10 69,50

Historia

In elke aflevering van Historia gaat u mee terug naar de beslissende keerpunten in de wereldgeschiedenis: van hartverscheurende gevechten op het slagveld en de meest gedurfde, spannende ontdekkingsreizen tot de grootste en meest vernuftige bouwwerken. Tijdens de reis komen de vervlogen tijden tot leven en wordt het heden in perspectief geplaatst. Ga mee met Historia op een spannende tijdreis en beleef de grootste gebeurtenissen van dichtbij.

Beoordelingen

  • over  Historia abonnement

    Dit blad leest heerlijk weg. Zeer informatief blad. Het blad spreekt aan en is geen saai blad om naar te kijken. Ben nu een jaar lid en ben van plan \'t gewoon te verlengen. Een aanrader!

  • over  Historia abonnement

    Eindelijk een tijdschrift dat je van a tot z kunt lezen en kunt bewaren. Ik vindt het een prachtig interessant blad met allemaal nuttige verhalen.

  • over  Historia abonnement

    Ik heb een week geleden het blad Historia gelezen, en wel nummer 3 van dit jaar. Dit blad is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten hier een proefabonnement van 6 maanden op te nemen. Met veel plezier heb ik een uitgebreid en diepgaand artikel gelezen over de Vikingen. Een onderwerp waar ik niet zoveel over wist maar nu behoorlijk veel over te weten ben gekomen. Ook het artikel over de tempeliers is mij goed bevallen en heeft mij weer wat kennis hierover bijgebracht. Maar wat mij nog het meest bevalt van Historia is dat de artikelen zo zijn geschreven dat het een breed publiek bereikt. Geen enkel moment denk je, maar gauw even aflezen want het is een beetje saai. De artikelen zijn op een prettig leesbare manier geschreven en toch ook met de voldoende diepgang. Ik ben zeer tevreden over dit blad.

Verras iemand met een abonnement

Wilt u een abonnement naar keuze kado geven?
BladCadeau is dé cadeaubon voor een proefabonnement op een tijdschrift naar keuze. Zo geeft u altijd een leuk cadeau!